Kılıçdaroğlu Çorum’daki olayla ilgili ilk kez konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum ziyareti sırasında bir kadının kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili ilk kez konuştu.

01 Eylül 2021 Çarşamba 18:11
Kılıçdaroğlu Çorum’daki olayla ilgili ilk kez konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

ÇORUM’DA YAŞANAN OLAY

Sözcü'nün haberine göre; Çorum ziyareti sırasında bir kadının ‘yürü çocuğuma dokunma’ diyerek gösterdiği ve günlerce konuşulan olayla ilgili soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu şunları dile getirdi:

"Çorum’un çok güzel bir çarşısı var. Orayı geziyoruz. Her görüşten insan var tabii. Baktım orada bir kadın, çocuk arabasıyla duruyor. Hanımefendi tepki gösterdi. Biz de tabii ayrıldık.

Kabahat bu kadın da değil. O kadını bu pozisyona taşıyan siyaset anlayışında. Bu kadın beni tanımaz. Beni sevmeyebilir ama böyle bir tepkiyi ortaya koyan siyasi atmosferin sorumlusudur, o kadın değil.

O kadın yanlış yaptı, hata yaptı hiç önemli değil. Anlayışla karşılarız, cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, milletvekili olsanız da gelen tepkileri makul karşılamak zorundayız.

Hangi gerekçe ile tepki gösterdiğini ben öğrenmek isterdim. Belki haklıydı, biz de ona göre hatamızı düzeltmek isterdik. Kadın kabul ederse ben evine de giderim niçin böyle tepki gösterdi diye.”

Son Güncelleme: 02.09.2021 01:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2021-09-01 20:11:06

o kadını o duruma düşüren siyaset anlayışı sendede var....

Avatar
Tebrik ederim 2021-09-01 21:34:51

Her cümlesi her adımı her davranışı beyefendilik temsili sayın Baskanim.

Avatar
Çorumlu 2021-09-02 07:32:02

Kafalarına çay atsaydın, ananı da al git deseydin korumalarına dövdürseydin senden iyisi yoktu.. Bunlar efendilikten iyilikten anlamaz