Köroğlu’na rakip çıktı

Celalettin Bayrak, izmet İş Sendikası Çorum Şubesi Başkanlığına aday oldu

28 Şubat 2018 Çarşamba 12:36
Köroğlu’na rakip çıktı

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan Celalettin Bayrak, Hizmet İş Sendikası Çorum Şubesi seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Celalettin Bayrak, Hizmet-İş Sendikası İl Temsilcisi Mustafa Köroğlu ile birlikte sendikanın genel merkez yöneticilerini ziyaret etti.

90 delegenin oy kullanacağı seçimler öncesinde kulis çalışmalarını sürdüreceğini belirten Bayrak, bir önceki dönemde de aday olmuş, daha sonra geri çekilmişti.

Öte yandan iki bin üye sayısına ulaşan Hizmet İş Sendikası Çorum Temsilciliği yeni dönemde şube başkanlığı statüsü kazanıyor.

Mevcut Başkan Mustafa Köroğlu da yeniden başkan adayı olacak.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Şube Başkan Adayı Celalettin Bayrak yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “Her zaman işçi haklarını gözeterek ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettiren yönetim anlayışı içinde olacağız.

İşçimizin hakkı, sadece maddiyatla ölçülemez. Görevde olduğumuz süre boyunca personelimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında her zaman arkadaşlarımızın yanında olacağız.

Bu anlayıştan hareketle tüm arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini çok kıymetli buluyorum. Yapılacak olan bu seçimin kazananı ve kaybedeni kesinlikle yoktur. Kazanan işçi arkadaşlarımız olacaktır.

Gücümüzü işçilerimizden alarak, belediye ve bürokratlarla işçilerimiz arasında köprü vazifesi görmek için adayım. Kazanılmış haklarımızı korumak ve daha ileriye taşımak için, işçilerimizin sorunlarının çözümü için şube başkanlığına aday olduğumu açıklamakla onur ve gurur duyuyorum."

CELALETTİN BAYRAK

1974 yılında Çorum’da doğdum. İlk-Orta ve Lise tahsilimi Çorum’da tamamladım.

Halen AÖF İnsan Kaynakları Bölümü son sınıf öğrencisiyim.

Çorum Belediyesinde 02.05.1996 yılında geçici işçi kadrosuyla göreve başladım. 22 Yıldır Belediyede Basın Danışmanlığı, Başkan Yardımcılığı Sekreterliği, Zabıta, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Beyaz Masa gibi çeşitli birimlerde görev yaptım.

Ayrıca Voleybol İl Hakemliği, Güreş İl Hakemliği, Halk Oyunları Hakemliği, Otomobil Sporlarında üst düzey hakemlik görevlerinde bulundum.

Son Güncelleme: 01.03.2018 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.