Külcü, Medya Festivali'nin konuğu oldu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TRT AVAZ’da yayınlanan Medya Festivali programına konuk oldu.

13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:41
 Külcü, Medya Festivali'nin konuğu oldu


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TRT AVAZ’da yayınlanan Medya Festivali programına konuk oldu.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi’nin Ramazan ayında yaptığı etkinliklerle ilgili çekimler yapana TRT ekibine bilgi veren Başkan Külcü, düzenledikleri mahalle iftarlarıyla binlerce kişi ile birlikte aynı sofrayı paylaştıklarını söyledi. Çorum’un tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri ile ilgili de bilgiler veren Külcü, “Çorum Belediyesi olarak sosyal belediyecilik faaliyetlerimizi çok önemsiyoruz. Yılın 12 ayına yaydığımız hizmetlerimizi Ramazan ayında da yoğunlaştırılmış olarak sürdürüyoruz. Mahalle iftarlarımız her geçen yıl daha coşkulu geçiyor.” dedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün konuk olduğu "Medya Festival" programı 15 Temmuz Çarşamba günü saat 15.30'da yayınlanacak.




Son Güncelleme: 13.07.2015 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.