‘Kurban, deri ve pay bağışlarını bekliyoruz’

Yağmur Damlası Derneği Çorum Şube Başkanı Ahmet Sözüdoğru, vekaletle kurban kesimi yapacaklarını...

04 Ekim 2013 Cuma 12:15
  ‘Kurban, deri ve pay bağışlarını bekliyoruz’

Yağmur Damlası Derneği Çorum Şube Başkanı Ahmet Sözüdoğru, vekaletle kurban kesimi yapacaklarını duyurduğu basın toplantısında, hayır sahiplerine kurban bağışı, deri ve pay bağışı konusunda çağrıda bulundu.

Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı Vahit Demiran’ın da yer aldığı basın toplantısında, kuruluştan bu güne yapılan faaliyetler hakkında özet bilgiler veren Sözüdoğru, “Kuruluş günümüzden bu yana, Çorumlu hayırseverler derneğimizi yalnız bırakmadı, sesini duyuramayan çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin yanındaki yerimizi almak için çalışıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Sözüdoğru, kurban vekalet ücretinin 550 TL olduğunu açıkladığı konuşmasında, bağışın dernek posta çeki hesabına yatırmasından sonra, bağışçı adına kesilen kurbanın görüntülerinin de, bağış sahibine internet ortamından gönderileceğini sözlerine ekledi.

Ramazan Bayramı’nda hayır çarşısı aracılığı ile 400 aileye giyim e gıda yardımı yapıldığını hatırlatan Ahmet Sözüdoğru, Kurban Bayramı’nda da hayır çarşısında görevlilerin hazır bulunacağını, deri ve kurban payı bağışlarını kabul edeceklerini açıkladı.

“Kurban derisi bağışı için bizlere ulaşmakta güçlük çekecek hayır sahipleri, derilerini Sancaktar Camii yanında bulunan Akaydın Deri’ye makbuz karşılığı teslim edebilecektir.” dyen Sözüdoğru, ayrıca ihtiyaç sahiplerini, bayram öncesi her gün saat 12,00-17,00 açık tuttuklarını söylediği hayır çarşısına davet etti.

‘Ülkü Evleri, Ülkü Yurdu’na dönüşecek’

Basın toplantısında kısa bir konuşma yaparak, Ülkü Evleri hakkında bilgi veren Vahit Demiran da, Ülkü Evleri çalışmasının kısa bir süre sonra yurt projesi ile taçlandırılmasını hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını duyurdu.

Barınma faaliyetlerinin yanısıra, bu evlerde kalan öğrencilerin eğitim ve kültür faaliyetlerine dönük çalışmalar da yaptıklarını kaydeden Demiran, çalışmalara katkıda bulunanlara teşekkür etti.






Son Güncelleme: 04.10.2013 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.