Osmancık Kaymakamı 1. sınıf mülki idari amir oldu

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan'ın derecesi yükseltildi.

28 Aralık 2018 Cuma 08:42
Osmancık Kaymakamı 1. sınıf mülki idari amir oldu

İçişleri Bakanlığının Resmi Gazete’de yayımlanana kararıyla 39 mülki idari amiri, birinci sınıf mülki idari amirliğine yükseltildi. Bu isimler arasında Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan da bulunuyor.

İçişleri Bakanlığının, bazı mülki idare amirlerinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanun ile Birinci Sınıf Mülki İdare Amirliğine Yükseltilme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmeliğe istinaden 39 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idari amirliğine yükseltildi.

Kararda verilen listeye göre birinci sınıf mülki idari amirliğine yükseltilen isimler arasında Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan da bulunuyor. Alkan 128 Şubat 2018 tarihinden bu yana Osmancık'ta görev yapıyor.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.