Pakete karşı çıktılar

Kendilerini ‘Atatürkçü Gençlik’ olarak adlandıran bir gurup genç, PTT önünde basın açıklaması yaparak, demokratikleşme paketini eleştirdi.

06 Ekim 2013 Pazar 18:09
 Pakete karşı çıktılar

Kendilerini ‘Atatürkçü Gençlik’ olarak adlandıran bir gurup genç, PTT önünde basın açıklaması yaparak, demokratikleşme paketini eleştirdi.

Paketin bölücülüğe hizmet ettiğini ileri süren gençler, yaptıkları açıklamada Cumhuriyet karşıtlarını yıkmak istediklerini ifade ettiler.

Atatürkçü Genliği adına basın açıklamasında bulanan Ferdi Özenç, demokratikleşme paketinin, bölücü terör örgütünün dayatması olduğunun her yönüyle aşikâr olduğunu iddia ederek, paketin Türk milletine yapılmış büyük bir hakaret olduğunu öne sürdü.

Özenç, andımızın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesimin, Türk düşmanları savunduğu açıklamasında şunları söyledi; "Türk Milleti'nin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır. Türk yurdunda "Türk'üm" demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır.  Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı, asla mahşere kalmayacaktır. Varlığını Türk'ün varlığına armağan eden Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir"

Bu süreç Cumhuriyeti yıkma sürecidir. Şimdi sıra İstiklal Marşı'na gelecektir. Oy için makam için Türkiye Cumhuriyeti'nin değerleri birer birer ödün olarak veriliyor. Ve de bunun adı demokrasi oluyor. Bizler Atatürk gençliği olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Halkımızın da bize destek verip Cumhuriyet karşıtlarını yıkmak istiyoruz."




Son Güncelleme: 06.10.2013 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.