Peugeot’tan Karataş’a tam not

Peugeot Bölge Satış Müdürü Aydın Yıldırım dün Karataş Otomotiv’i ziyaret etti.

19 Eylül 2013 Perşembe 10:48
 Peugeot’tan Karataş’a tam not


Peugeot Bölge Satış Müdürü Aydın Yıldırım dün Karataş Otomotiv’i ziyaret etti.

Karataş Otomotiv Genel Müdürü Özcan Erişen’in evsahipliğindeki ziyarette Satış Müdürü Ufuk Özdemir, Satış Danışmanları İsmail Karabıyık ve İlker Aksungur da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Aydın Yıldırım, “Peugeot markasını Çorum ve bölgesinde başarıyla temsil eden Karataş Otomotiv yönetici ve çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Peugeot yetkili satıcısı Karataş Otomotiv’in satış rakamları ve müşteri memnuniyeti alanında ilk sıralarda yer aldığına dikkat çeken Yıldırım, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan Erişen ise 2013 yılını da zirvede tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayarak başarıda emeği geçen Karataş Otomotiv çalışanlarına teşekkür etti.

YENİ MODELLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Peugeot’nun yeni modelleri Karataş Otomotiv’de yerini aldı.

Peugeot 301 ve 208’in ardından Karataş Plaza’da görücüye çıkan yeni Peugeot 2008, üstün özellikleri ile dikkat çekiyor.

‘Şimdi, şehre bir daha bak’ sloganıyla tanıtılan yeni Peugeot 2008 hakkında bilgi veren Karataş Otomotiv Satış Müdürü Ufuk Özdemir, “SUV grubunda benzersiz bir modelimizi Çorum halkının beğenisine sunuyoruz” dedi.

Yıl sonuna kadar pek çok ön sipariş alan Peugeot 2008’in otomatik park asist, grip kontrol çekiş sistemi ve düşük yakıt tüketimiyle büyük ilgi gördüğünü anlatan Ufuk Özdemir, Yeni 2008, heyecan verici bir sürüş keyfi sunuyor” diye konuştu.

Tasarım ve teknik özellikleriyle dikkat çeken yeni 2008 hakkında açıklamalarını sürdüren Özdemir, şunları söyledi:

“Kompakt şehirli SUV sınıfında benzersiz bir sürüş deneyimi sunan yeni 2008’i Çorumlular’la buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni Peugeot 2008, B segmentinde yepyeni bir otomobil arzı oluşturuyor. Türkiye pazarında satışa sunulan bu yeni model, 208 ile başarılı şekilde başlatılan ürün atağı dinamiği içinde yer alıyor. Yeni Peugeot 2008, 1.2L VTi 82hp, 1.6L HDi 92hp ve 1.6L VTi 120hp olmak üzere 3 motor seçeneği, manuel ve otomatik versiyonlar ve cazip fiyatları ile Türk tüketicisinin beğenisine sunuluyor. Ayrıca 2013 yılı sonunda pazara sunulacak olan e-VTi motor seçeneği ile benzinli motoru tercih eden müşterilerin de Stop & Start teknolojisinin düşük yakıt tüketimi, otomatik motor stop sistemi, gürültüsüz ve titreşimsiz neredeyse anında yeniden çalıştırma ve kullanım keyfi gibi avantajlarından yararlanma imkanı olacak.

Peugeot, kullanımı kolay, heyecan veren ve benzersiz bir sürüş deneyimi sunan ilk kompakt şehir SUV modeli ile birçok yeniliği hayata geçiriyor. Markanın yenilikçi bir sürüş mahalli stratejisini teyit eden küçük direksiyon simidi ve göz hizasına konumlandırılan gösterge paneli dikkat çekiyor. Park manevralarını otomatik hale getiren Park Assist donanımı şehir içindeki yolculukları kolaylaştırmak için 2008'in kompaktlığından yararlanıyor. Peugeot'nun yürüyen aksam konusunda genel kabul gören uzmanlığı ile garanti edilen keyifle eş anlamlı dinamik sürüş özelliği sunuluyor. Yol tutuş özellikleri, koruma aksamları ve Grip Control çekiş sistemi sayesinde bildik
yollardan çıkma özgürlüğü yaşatıyor.

‘YENİ MODELLERİMİZİ ve FIRSATLARI YAKINDAN GÖRÜN’

Yeni Peugeot 208, 1.0 VTİ düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon oranları ile dikkat çekiyor.

Hafif ticari segmentin kuvvetli oyuncularından Peugeot Partner Tepee ise opsiyon olarak sunulan navigasyon ile mükemmel sürüş keyfi yaşatıyor.

KOBİ’lere ve çiftçilere, Partner Tepee ve Bipper Tepee gibi hafif ticari modellerimizde uyguladığımız özel indirimlerimiz devam ediyor.

Yeni modellerimizi yakından görmek, test etmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren Karataş Peugeot Plaza’ya bekliyoruz.”




Son Güncelleme: 19.09.2013 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.