Protokol eşleri Oğuzlar’da

Vali Mustafa Çiftçi'nin eşi Azime Çiftçi ve protokol eşleri Oğuzlar'ı ziyaret etti.

21 Ekim 2019 Pazartesi 13:21
Protokol eşleri Oğuzlar’da

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi azime Çiftçi Oğuzlar’ı ziyaret etti.

Azime Çiftçi’ye Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç’in eşi Azize Figen Erdinç, Vali Yardımcısı Tamer Orhan’ın eşi Gülşen Orhan, Boğazkale, Mecitözü, Ortaköy, Laçin, Sungurlu İlçe Kaymakam eşleri, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu’nun eşi Yasemin Uzunoğlu ve Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın eşi Sibel Yıldırım eşlik etti.

Oğuzlar Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kursları ziyaret eden Azime Çiftçi Halk Eğitim  kursiyerlerden üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

İlçe Müftülüğü’ne bağlı faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu çocukların eğitim aldığı kreşi de ziyaret eden Çiftçi, çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldıktan sonra onlarla tek tek ilgilendi.

Oğuzlar Entegre İlçe Hastanesi diyaliz merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İlçe ziyareti kapsamında şehit ailesi ve dar gelirli aileleri de ziyaret eden Çiftçi  ve protokol eşleri, ailelerle bir süre sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

Son olarak Oğuzlar Belediyesi tarafından işletilen Altınkoz Tesisleri ziyaret edildi.

Son Güncelleme: 21.10.2019 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.