Şehit ailesine ziyaret

Milletvekili Kurt,. şehit ailesini ziyaret etti

06 Kasım 2017 Pazartesi 10:43
Şehit ailesine ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, PKK’lı teröristler tarafından Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde terör saldırısında şehit edilen Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz’in annesi Pakize Deniz ve eşi Galip Deniz oğullarının ismini taşıyan ‘Bekir Kek Evi’ni ziyaret etti.

Albayrak Caddesi No: 15’de (Albayrak İlkokulu karşısı) hizmete giren işyerini ziyaret eden Ceritoğlu, şehidin anne ve babası ile sohbet etti.

OĞLUNUN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Oğlunun böyle bir işyeri açmak istediğini belirten Pakize Deniz, oğlunun hayalini gerçekleştirdikleri ve aynı zamanda adını yaşatacakları için mutlu olduklarını kaydetti.

Kendilerine işyerinin açılmasında KOSGEB’in büyülk destek verdiğini ifade eden Pakize Deniz, bu işyerinde şehit çocuklarına yapacağı her türlü alışverişin ücretsiz olduğunu söyledi.

ŞEHİT YAKINLARININ BULUŞMA NOKTASI

İşyerlerinin bütün şehit ailelerinin buluşma noktası haline geldiğini açıklayan Deniz, “Burada şehitlerimizin yakınları olarak bir araya geliyoruz. Hem dinmeyen acılarımızı paylaşıyoruz, hem de şehitlerimiz ile geçen anılarımızı birbirimize anlatarak, o anları tekrar yaşıyoruz. Bunun içinde bu işyerini açmakla ne kadar isabetli karar verdiğimizi anlamaya başladık” dedi.

Yurtdışında olması nedeniyle açılışa katılamadığını belirten Ceritoğlu, şehit oğullarının ismini yaşatmak için böyle bir işyerini açtıklarından dolayı aileye teşekkür etti.

Milletvekili Kurt ise, devlet olarak şehit yakınlarının her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.