SMMMO üyeleri iftarda buluştu

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO ) iftar yemeği düzenledi.

14 Temmuz 2015 Salı 13:09
 SMMMO üyeleri iftarda buluştu


Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO ) iftar yemeği düzenledi.


Bir otelde düzenlenen iftara Vali Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Defterdar Ali Sormaz, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz, SGK İl Müdürü Duran Cesur, Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan,  Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve çok sayıda oda üyesi ailesi ile birlikte katıldı.


SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, 2015 yılında uygulamaya giren e-birlik projesine katkı veren meslektaşlarına teşekkür ederek, “Birlikte olanlar kazanır ve birlik olanlar güçlüdür. 1 Ocakm 2015 tarihinde uygulamaya giren e-birlik projesi ve ‘bir ses de sen ver’ kampanyasına vermiş olduğunuz destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte bir olmaya ve güçlü olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin de içinde bulunduğu coğrafyada yaşananlar hepimizi üzmektedir. Yaşananların bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur, barış, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi.


Yapılan duanın ardından iftar programı sona erdi.








Son Güncelleme: 14.07.2015 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.