SP, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Çorum Saadet Partisi Merkez İlçe Eğitim Başkanı Ahmet Emil 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile açıklamalarda bulundu.

23 Kasım 2016 Çarşamba 14:14
SP, Öğretmenler Günü’nü kutladı


Çorum Saadet Partisi Merkez İlçe Eğitim Başkanı Ahmet Emil 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile açıklamalarda bulundu. Emil, açıklamasında şunları dedi:


“24 Kasım Öğretmenler günü Milli Eğitim ve Sosyal Sistemin getirdiği ağır yük ve sorumluluklar altındaki çilekeş Öğretmenlerimizi bir günlüğüne de olsa hatırlatacaktır. Özel günler artık kutlanmaktan ziyade hatırlanma olarak öne çıkmaktadır. Sorunları dile getirme günleri olarak öne çıkmaktadır. Ne Anneler ne Babalar ne Öğretmenler nede adına özel gün ilan edilenlerin hiç biri ağız tadı ile bu özel günleri kutlayamamaktadır. Bunun başını ise Öğretmenler çekmektedir. Toplumun Mimarlarından olan Öğretmenler, Ülkedeki Aile kurumunun sıkıntılarını gidermeye çalışmaktan Eğitim vermeye odaklanamamaktadırlar. Ailenin en küçük bireyi Çocuklar bu sıkıntılardan en çok etkilenen bireylerdir. Yoldan çıkmış, kontrolsüz Bazı Tv’ler maalesef çocukların beyinlerini yıkamakta onları yanlış yönlendirmektedir. Tv’ler Eğitim sistemine yardımcı olacak şekilde kontrol altına alınmalı Öğretmenlerin yardımcıları olmalıdır. Eğitim sistemimiz Batı kafası ile yönetilmeye çalışıldığından devamlı Bakanlar değişmekte, Müfredat değişmekte ama başarı asla sağlanamamaktadır. Bu sorunların merkezinde olan Öğretmenler birde Maddi açıdan büyük sıkıntılar içindedir, yapılan anketlerde Öğretmenlerin %90'ı borçlu olduğunu beyan etmiştir. Birçoğu Siyasi baskı yaşadığını söylemiştir. Milli Eğitim maalesef Akli ve Milli olmadığı için maalesef birçok Grup buralarda Kadrolaşma peşine düşmüştür. Kadrolaşırken Öğretmenleri kendi görüşleri doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaktadırlar. İktidarların gerçek Bir Milli Eğitim sistemi yerine yandaş Kadrolaşma düşünceleri bunun en büyük sebebidir. Balık baştan kokmaktadır. Türlü sıkıntılar içindeki Öğretmenlerimizin ebetteki yüzleri de tüm kesimler gibi Milli Politikalar hayata geçirildiğinde gülecektir. Bu özel günler ebetteki sorunları dile getirme günü değil gerçek manada Özel günler olarak kutlanacaktır. Tüm Öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutlar Maddi ve Manevi tüm sorunlarını geride bırakarak nice 24 Kasım günleri kutlamalarını Saadet Partisi adına dilerim.”

Formun Üstü

 

Son Güncelleme: 23.11.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.