Sungurlu’ya İstanbul desteği

İBB yöneticileri Çorum'un Sungurlu Belediyesi'ni ziyaret ederek yapılacak ortak çalışmalar ele alındı.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 11:52
Sungurlu’ya İstanbul desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Çayak, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişlinin yapıldığı ve samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Dursun Kanmış, Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen de hazır bulundu. Ziyarette, Sungurlu Belediyesi’nin çalışmaları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar ele alındı.

Başkan Şahiner, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini, belediyeler arası diyaloğun kendilerini çok mutlu edeceğini belirterek; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörünü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Çayak’ı Belediyemizde ağırlamaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Kendileriyle Belediyemizin çalışmaları ve İBB ile koordineli yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, sevdiğimiz ve ilgiyle takip ettiğimiz bir başkanımızdır. Belediyeler arsı diyolog ve iş birliği bizleri mutlu ettiği kadar heyecanlandırmakta da. Güzel çalışmaların birlikte yürütüleceğine eminiz. ” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını getirdiklerini belirten İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse de, "Sungurlu’da olmaktan çok mutlu olduk. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e ve Sungurlu halkına selamlarını getirdik. Sayın Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

MECİTÖZÜ ZİYARETİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörünü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Çayak, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar’ı da ziyaret edek çalışmalar hakkında gövrüş alışverişinde bulundu.

OSMANCIK BELEDİYESİ ZİYARETİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör'e ziyarette bulundu.

Son Güncelleme: 27.07.2020 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.