'Temiz Gelecek Gençlerle Gelecek'

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hibe desteği olan, 2013-1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Çevre...

30 Eylül 2013 Pazartesi 16:58
 'Temiz Gelecek Gençlerle Gelecek'


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hibe desteği olan, 2013-1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Temiz Gelecek Gençlerle Gelecek' adlı projenin faaliyetleri arasında yer alan Hitit Üniversitesi öğrencilerine ve gençlere yönelik 'Gençlik Semineri ve Proje Sunumu' bugün saat 15.00'de Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi amfisinde gerçekleştirildi.

'Temiz Gelecek Gençlerle Gelecek' Proje Koordinatörü Çevre Mühendisi Erdem Önal ile  Yardımcısı Mustafa Türk'ün yaptığı sunumda öğrencilere anket formu dağıtıldı, çevreye yönelik görüşleri soruldu. 13-30 yaş üzerinde gençlere yönelik seminerlerin devam edeceği belirtildi.






Son Güncelleme: 30.09.2013 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.