Toplu Sözleşme Hazırlık Çalıştayı düzenlendi

Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şubesi tarafından Toplu Sözleşme Hazırlık Çalıştayı düzenledi.

28 Şubat 2017 Salı 15:55
Toplu Sözleşme Hazırlık Çalıştayı düzenlendi

Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şubesi tarafından Toplu Sözleşme Hazırlık Çalıştayı düzenledi.

Eğitim Bir Sen Çorum 1 Nolu Şube tarafından Eğitim-Öğretim ve Bilim Hizmet Kolu Çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri çalıştayı gerçekleştirildi.


Eğitim Yöneticileri Komisyonu, Öğretmenler Komisyonu, Genel İdare hizmetleri-Teknik Hizmetler-Yardımcı Hizmetler Sınıfı Komisyonu olmak üzere üç komisyonun oluşturulduğu çalıştaya 40 sendika üyesi katıldı.


Eğitim Yöneticileri Komisyonu Şube Başkan Yardımcısı Tekin Çınar, Öğretmenler Komisyonuna Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Bulanık ve Genel İdare hizmetleri-Teknik Hizmetler-Yardımcı Hizmetler Sınıfı Komisyonuna Şube Başkan Yardımcısı Hasan Özüdoğru’nun başkanlık ettiği komisyonlar kendi alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini görüşerek raporlaştırdı.


Komisyonları ziyaret eden Şube Başkanı Tahir Eşkil tüm katılımcılara teşekkür ederek yapılan çalışmaların önemini hatırlattı.


Komisyonlarda Eğitim çalışanlarına ilişkin; 
Mali sorunlar ve çözüm önerileri, Sosyal Haklar alanına ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri, Çalışma konularına ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri, Kadro ünvanları ve statüleri (4/A, 4/B ve 4/C) itibariyle üniversite idare personelini ilgilendiren sorunlar ve çözüm önerileri, 28 Şubat mağduru kamu personeli ilişkin çözüm önerileri

Başlıklarında çalışmalar raporlaştırıldı. 2018-2019 yıllarını kapsayacak olan toplu görüşmelerin bu yıl yapılacak olması sebebiyle oluşturulan rapor, Eğitim Bir Sen Genel Merkezine gönderilecek. 81 ilden gelen bu raporlar Ankara’da yapılacak çalıştayda son şeklini alarak toplu sözleşme talepleri olarak hükümete iletilecek.


Son Güncelleme: 28.02.2017 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.