Vali Kılıç ve eşi Kadınlar Günü’nü kutladı

Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

08 Mart 2017 Çarşamba 23:22
 Vali Kılıç ve eşi Kadınlar Günü’nü kutladı

Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.


Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç, “Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın en önemli değeridir. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır” dedi.


Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç’ın yayınladığı kutlama mesajı şöyle:


“Kadınlar iş hayatındaki başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de ülkenin geleceğinin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmuşlardır. Bugün, bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında hepimizi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren kadınlarımız, geleceğe ilişkin en büyük güvencemizdir. İnanıyoruz ki özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır.


Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda daha güçlü olacağız. Bu vesileyle, kadına şiddet meselesi başta olmak üzere mevcut sorunlarla kararlı biçimde mücadeleye devam edeceğiz, kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.


Biz tarih boyunca “Cennet anaların ayakları altındadır” fikrindeki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı elinin tersiyle iten, kadını her zaman ve her yerde baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz.


Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, üreten, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü kutluyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz.”



 

Son Güncelleme: 08.03.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.