Yaralar sarılacak

Çorum’un İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, ilçeye bağlı Yukarı Örenseki köyünde yaşanan yangın felaketinin ardından bölgeye gitti.

07 Temmuz 2021 Çarşamba 19:41
Yaralar sarılacak

Çorum’un İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, ilçeye bağlı Yukarı Örenseki köyünde yaşanan yangın felaketinin ardından bölgeye gitti.

İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, beraberindeki heyet ile birlikte Yukarıörenseki Köyündeki yangın bölgesine gitti.

Kaymakam Eligül, yangınzedelere geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaptığı açıklamada "İlk etapta ailemize geçici bir ikametgah ayarladık. AFAD ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünden acilen ödenek talep ettik. İnşallah gelecek olan parayla ve hayırseverlerimizin de desteğiyle yangınzede ailemize en kısa zamanda yeniden bir ev yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 08.07.2021 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-07-07 20:43:26

Ülkemizde bazı köyleri görüyoruz. Yapılaşma ve plamlı yerleşim var ancak ilçemizde köylere bir planlama sağlanmalı bir birine ara mesafe ev ve ahır şeklinde bir plenlama yapalmalı. Her yol yünğon oluyor orman ekipleri ile belediye hatta iş kurdan desdek ile yanğğınlara tedbir alınmalı.

Avatar
Kenan 2021-07-08 07:17:47

İSKİLİPDE HER YIL yanğına maruz kalıyon. Mütahali için köy merkezli önlemler alınmalı.
Can kaybı şükür yok. Yapılaşma yönünde tedbir alınmalı