Yeni Divan Pastaneleri ikinci şubesini açtı

Ayhan Tokat’ın sahibi olduğu ‘Yeni Divan Pastaneleri’ ikinci şubesini, İkbal Kent’e açtı.

06 Aralık 2015 Pazar 13:50
Yeni Divan Pastaneleri ikinci şubesini açtı

Ayhan Tokat’ın sahibi olduğu ‘Yeni Divan Pastaneleri’ ikinci şubesini, İkbal Kent’e açtı.
Ulukavak Mahallesi Adnan Özejder Caddesi No/26’da hizmete giren pastanenin açılışına Buharaevler Mahalle Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak ve çok sayıda davetli katıldı.
“Sektördeki 15 yılı aşan tecrübemizi kendi işyerimizle hizmete dönüştürdük” diyen Ayhan Tokat, çekirdekten yetişme pasta ustası olduğunu söyledi.
Ürün ve hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunan Tokat, alanında usta isimlerle çalıştıklarını kaydetti.
“Yaş ve kuru pasta, baklava ve börek ile poaça çeşitlerini müşterilerimizin beğenine sunuyoruz. Perakende satışın yanı sıra toplu siparişleri de hazırlıyoruz.
İmalathanemiz tüm müşterilerimizin izleyebileceği şeffaflıkta. Üstelik ‘Siz arayın, biz getirelim’ sloganıyla siparişlerini adreslerine ulaştırıyoruz.
Resimli yaş pastanın yanı sıra çikolatalı, frambuazlı, karamelli, muzlu, çilekli, kestaneli pasta çeşitleri; şöbiyet, dürüm, yüksük, padişah sarma, saray burma, özel kesim ve has baklava çeşitleri; kete, açma, simit, pizza, sosisli, kıymalı, kaşarlı, patatesli, peynirli, zeytinli, haşhaşlı ve çikolatalı poaça çeşitleriyle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Lezzetli ürünlerimizin tadına varmak isteyen herkesi Yeni Divan Pastaneleri’ne bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 27.07.2018 00:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.