Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk yeniden atandı.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

2019 yılında Prof. Dr. Reha Metin Alkan’dan görevi devralan Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, normal atama süresinden yaklaşık 2.5 ay sonra Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları doğrultusunda ikinci dönemde yeniden Rektör olarak atandı. Öncelikle üniversite camiasına ve memlekete hayırlı uğurlu olsun.

Sayın Hocam madem buradasınız, 4 yıl süren ilk dönem rektörlük görevinizde üniversitemizin karnesi aşağı yukarı malum.

BEKLENTİLER DAHA DA ARTACAK

Kentim tüm dinamiklerinin arzusu, ikinci rektörlük döneminizi Çorum için dolu dolu geçirmeniz. Çorumlu ilk dönemde üniversitede olup bitenleri daha esnek bir gözlemle prim vererek takip etti. Yeni dönemde beklentilerin artacak olması hasebiyle yaptıklarınız, yapmadıklarınızın çetelesinin daha dikkatli ve özenli tutulacağından şüpheniz olmasın. Elbette ki maksat bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olacak. Herşey üniversite ve Çorum için…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.