Ahlatcı’dan mesaj var

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına destek çağrısını tekrarladı.

09 Mart 2020 Pazartesi 18:17
Ahlatcı’dan mesaj var

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına destek mesajı verdi.

Çorum Kültür Ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu, ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasında verdiği destek ve katkılardan dolayı AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya bağış belgesi takdim etti.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kiraz, yaptığı açıklamada kampanyanın çocuklarımızın kitap fuarında dilediği yayınevinden dilediği kitabı alıp okumasını hedeflediğini belirterek, “Çocuklarımız bizim yarınlarımız. Onlar bizim geleceğimiz ve bu kampanyayla çocuklarımızın geleceğine küçücükte olsa dokunabilmek , ilgi alanlarına göre kitaplarını seçip okumalarını sağlamak çok değerli. Bu kapsamda il başkanımıza gerek maddi ve gerekse manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı da, Türkiye çapında örnek olabilecek bu kampanyanın önemine dikkat çekerek,  sivil toplum kuruluşlarını, işadamlarını, meslek örgütlerini ve tüm Çorumlu hemşehrilerini kampanyaya katılmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.