Bayram sonrası açılıyor

ÇORUMİNİA Projesi Kurban Bayramı sonrası açılıyor.

16 Temmuz 2021 Cuma 15:55
Bayram sonrası açılıyor

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yer alan ÇORUMİNİA Projesi Kurban Bayramı sonrası açılıyor.

Aşağı Sanayi bölgesi Millet Bahçesi yakınında yapımı tamamlanan ÇORUMMİNA Projesi’nin 2 milyon lira değerindeki maliyetinin yaklaşık yüzde 50’sine tekabül eden 1 milyonluk kısmını OKA karşılıyor.

Öte yandan Vali Mustafa Çiftçi başkanlığındaki protokol Çoruminia projesini son halini yerinde inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Proje 2021-07-16 22:44:23

Proje de Osmancık, İskilip kaleleri ve koyun baba köprüsü yoksa beş kuruş etmez. Harcanan paraya yazık. İskilip Osmancık Çorum değil mi?

Avatar
ibrahim 2021-07-17 23:45:48

boş işlerle uğraşıncaya kadar Belediyenin püsküllü belası haline gelen Belediye Hizmet Binasını bitirin. Bu gidişle Belediye binasının bitimi için HEDEF 2053 gibi duruyor. Ne söylense kimse dinlemiyor ancak belki rahatsızlık veririm diye yazdım.

Avatar
Haydar 2021-07-17 23:46:59

Ekonomik sıkıntı var deniyor harcama yapılan kaleme bakın el insaf el vicdan. Bu eleştiriye cevap bile veremezler. Allah hayırlısını versin