Kuru Mantı ile ödül aldık

Çorumlu Şef Aylin Memik, Çorum’a Özgü Kuru Mantı ile Gümüş Madalya ödülü aldı.

29 Kasım 2022 Salı 13:26
Kuru Mantı ile ödül aldık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlenen 8. Dünya Helal Zirvesi ve 9. Helal EXPO kapsamında Uluslararası Aşçılar Şampiyonası 24-27 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çorumlu Şef Aylin Memik, Çorum’a Özgü Kuru Mantı ile Gümüş Madalya ödülü aldı.

2 BİN ŞEF KATILDI

Bu arada organizasyona 40’tan fazla ülkeden aralarında ünlü şeflerin de yer aldığı 200 uluslararası şef katıldı. Yarışmaya Türkiye'nin 60 ilinden yaklaşık olarak 2 bin şef, aşçılık okulu öğrenci ve öğretim görevlileri iştirak etti.

2 BRONZ, 1 MERİT ÖDÜLÜ

Çorum Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bireyselde Eren Berke Bozyel, Yaşar Özkan, Dursun Gürkan Ay ve en iyi lise kategorisinde Ömer Güngör, Enes Ufuk Gürgen, Mehmet Emin Sufracı ile temsil edildi.

2 bronz, 1 merit ödülünü şehrimize kazandıran yarışmada öğrencilere, öğretmenler Nuran Köse Özkurşunlu, Erkan Bacak, Ülkü Menşure Solak, Hülya Hallı, Sultan Örten, Ramazan Oktay nezaret etti. Okula maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Binevler Kahveland İşletmesi ve Esri Çakır’a teşekkür edildi.

Son Güncelleme: 30.11.2022 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayindir 2022-11-29 19:15:04

Olmasi gereken Corum lezzetlerinden birisi.. Kutlarim..