Mahalleler şenlendi

Çorum Belediyesi'nin mahalle konserlerinin ilki Akkent'te gerçekleştirildi.

20 Ağustos 2019 Salı 17:13
Mahalleler şenlendi

Çorum Belediyesi tarafından ‘Mahalle Konserleri’ etkinlikleri çerçevesinde 5 Mahallede 5 Konser programı Akkent Mahallesi’nden başladı.

Yapılan açıklamaya göre Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “5 Mahallede 5 Konser” programı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın izlediği konserde Grup Ataman ve Koray Sakallı sahne aldı. İkili birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Mahalle konserleri sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi. 5 mahallede 5 konser düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirten Aşgın, Akkent Mahallesine yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Akkent Mahallesi’nde belediyenin çok güzel işler yaptığını belirten Aşgın “Akkent Mahallesine çok güzel işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Akkent’e mimarisiyle çok yakışacak olan 700 kişilik camimizin inşaatı da hızla devam ediyor. İnşallah en kısa zaman içerisinde camimizin inşaatını da tamamlayacağız. Mahalle muhtarımız taleplerini bizlere iletiyor bizlerde elimizden geldiğince hızlı çözüm sağlamaya çalışıyoruz. Buraya tüm Belediye Başkan Yardımcılarımızla, birim müdürlerimizle birlikte geldik. Sorunlarla birebir ilgilenelim diye. Şuana kadar aşkla çalıştık, bundan sonra da aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜM EKSİKLER GİDERİLDİ

Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, Belediye’nin her zaman kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, “Biz ne zaman Belediye Başkanımızın, müdürlerimizin yanına gitsek bizlere kapıları her zaman sonuna kadar açıktı. Mahallemize ait yapılması gerekenleri liste halinde hem belediye başkanımıza hem de belediye başkan yardımcılarımıza bildirdim. Ben biliyorum ki bunlar aciliyet durumuna göre sırasıyla yapılacak. Başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Öte yandan Mahalle konserleri öncesi çocuklar kurulan oyun alanları ile doyasıya eğleniyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın konser alanına gelen çocuklara pamuk şeker ve kağıt helva dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çorum Belediyesi 5 Mahallede 5 Konser etkinlikleri kapsamında yarın Rüstem Eren Parkı’nda Özcan Serpinli, Funda ve Nurullah Özel, Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi sakinleri için konser verecek. Konser saat 20.30’da başlayacak. Konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eğtm 2019-08-20 17:32:39

başkan ,mahallelerin en önemli (!) eksiğini tespit edip gidermiş. aşkolsun...

Avatar
Kader 2019-08-20 17:54:11

Helal olsun başkanım, eğlendik sayende, ne iyi akıl ettin bu işi.

Avatar
BİNEVLER 2019-08-21 15:57:02

ÜÇTUTLAR MAHALLESİNE BAĞLI BİNEVLER KÖYÜNDE EKMEK BÜFESİ YOK .HEP YAŞLI KESİM SAĞLIK OCAĞI YOK BİR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ YOK CAMİ YE GİDEN YOL HALEN MUCUR YER HAREBE SAYIN BAŞKANIM BUNLARADA EL ATARSANIZ BİZLERDE MUTLU OLURUZ.SAYGILARIMLA.

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-21 23:36:04

Gerek varmı Başkanım bu konserlere şu durumda, kim verdi bu akılı, betoncunun televizyonunda spikerlik yapan elemanımı? Bak betoncu ışıklı havuzların başında poz veriyo gülümlü mülümlü. Yaptığım işleri daha bitiremediler havası atıyo.