Mustafa Özçatalbaş'tan iki yeni eser

Yazar Mustafa Özçatalbaş'ın iki eseri çok yakında okurla buluşuyor

02 Haziran 2021 Çarşamba 16:50
Mustafa Özçatalbaş'tan iki yeni eser

Çorumlu Emekli Eğitimci – Yazar Mustafa Özçatalbaş’tan yeni iki eser daha…

Gelenekle modern yaşamı, geçmişle bugünü yazılarında çoğu zaman mizahi bir dil ve sıcak bir üslupla aktaran Mustafa Özçatalbaş son olarak okurlarının karşısına,  tüm dünyada hayatı değiştiren güncel bir meseleyi baz alan eserlerle çıkıyor. Özçatalbaş’ın ‘Korona Altında Bir İzdivaç, Evlensem mi Acaba’ isimli roman-piyes ikilemesi çok yakında okuyucu ile buluşacak.

‘Şu Bizim Çorum’(Devane hatıraları), ‘Çorum İle İstanbul’un Arası’(nostaljik hikayeler), ‘İki Kadının Hikayesi’ (roman)’nin ardından Özçatalbaş’ın kaleme aldığı  ‘Korona Altında Bir İzdivaç’ (roman) ve ‘Evlensem mi Acaba’(piyes) isimli eserler kısa süre sonra Çorumlu okurseverlere sunulacak. Daha önceki eserlerinden yazarın diline ve üslubuna aşina olan okurlar, yeni eserleri heyecanla bekliyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.