Ramazan Tırı sürprizi

Çorum Belediyesi koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara sürpriz yaptı.

29 Nisan 2020 Çarşamba 16:02
Ramazan Tırı sürprizi

Çorum Belediyesi koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara sürpriz yaptı. Belediye, hazırladığı Ramazan ayı boyunca hazırladığı tır ile etkinlikleri evlerinde kalan vatandaşların ayağına kadar götürecek.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayında yapılması planlanan toplu iftar ve ramazan eğlencesi gibi etkinliklerin yapılamadığını hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, evlerinde kalan vatandaşlara hazırladıkları sürprizin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurguladı. Birbirinden güzel ilahiler, Türk tasavvuf musikisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle tüm hanelere Ramazan coşkusunu ulaştırmak istediklerini belirten Başkan Aşgın, “Çorum Belediyesi olarak evde kalan hemşehrilerimizin evlerine Ramazan coşkusunu götürebilmek için böyle bir çalışma yaptık. Hazırladığımız Ramazan tırı ile ilk programımızı Gülabibey Mahallesinde gerçekleştirdik. Ramazan coşkusunu cadde cadde, sokak sokak tüm mahallelerimizde her hanemize ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı.

Hafız Hasan Çakmak ve ekibi söylediği birbirinden güzel ilahilerle Gülabibey sakinlerini mest etti. Evlerinin balkonlarına ve camlarına çıkan vatandaşlar zaman zaman ilahilere eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-04-29 22:12:23

Bazı Belediyeler sosyal medya hesaplarından ve web tv lerinden Ramazan ayına uygun hoş sohbetler yaparken bizim belediyenin yaptığına bakarmısınız. Hastası olan var kimbilir kimin ne derdi var rahatsız etmenin ne alemi var. Daha zekice bişey yapılamaz mı. Birazdaha akıllı düşünmek lazım. Şovu bırak sayın başkan. Millet aş iş derdin de hoş yandaşlarını işe alarak kendi tarafını hallettin. Bu vebal sana yeter. Yaktın zavallı şirket müdürünğde

Misafir Avatar
recep 2020-05-02 17:25:39 @Ali

helal olsun ali bey. tercüman olmuşsunuz. başkanın işi face ve saz sözle. turan atlamazın yeni versiyonu :)

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mertçe 2020-04-30 10:05:20

Hayat belediye başkanına güzel onlarda dert yok ki.

Avatar
Erdem 2020-04-30 15:52:06

İstanbul da CHP li belediyelere müzik tırı yasak. Ak parti li belediyelere serbest

Avatar
Veli 2020-04-30 02:52:42

Ali bey sen beğenmemeye yemin etmişsen, başkan sana ne yapsın. o türküler hastaya bile şifa olur sen merak etme. türküden bile siyaset üreten aklınla seni başbaşa bırakıyorum, hepimiz adına konuşma yetkini kim verdi bilmem fakat biz çok mutlu olduk, gecemize renk kattı. Balkonlardaki alkışları duysaydın şaşardım zaten!!!

Misafir Avatar
recep 2020-05-02 17:27:37 @Veli

1000 kişi alkışlasa 1kişi rahatsız olsa o iş yapılmaz. ben belki evimde hasta yatıyorum, çoluğum çocuğum var.. hem ramazan göbek atma ayı mı da türkü çalıyosun. bırakın bu işleri. yap bi sohbet, ders yayınla sosyal medyadan isteyen dinlesin. kamyonla gezerek gürültü yapmak dayatmaktır.

Beğenmedim! (1)