Seyirvan İskilip’te

Çorum'da sosyal medyada Seyirvan adıyla bilinen öğretmenler grubu kadim ilçe İskilip’i gündemine aldı.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 11:54
Seyirvan İskilip’te

Çorum’un doğal, kültürel ve tarihi  güzelliklerini tanıtan ve sosyal medyada Seyirvan adıyla bilinen öğretmenler grubu kadim ilçe İskilip’i gezdi.

İskilip’ten Haberler’de yer alan bilgiye göre; Çorumun doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerlerini gezerek sosyal medyada yer edinmeye başlayan Seyirvan ekibi, son olarak güzel ilçemiz İskilip’i gezdi. Geçen yıl Çorum kültürünü, tarihini, doğal güzelliklerini, önemli kişilerini tanıtıp sosyal medyada programlar yapmaya başlayan Fatih Başaran, Ferhat Ocak ve Arif Egemen geçtiğimiz hafta  İskilipli Âlimler Müzesini de gezerek Cengiz Tomar rehberliğinde kayıt yaptı.

Aynı zamanda Çorum’da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Seyirvan, tarihi yerleri dokusu bozulmamış yerleri arayıp bularak tanıtılmasını sağlıyor. Seyirvan Ekibi İskilip Âlimler Müzesi’nde Cengiz Tomar rehberliğinde çekimler yaptı. Çekimlerde ilçenin dini ve kültürel adamlarının balmumu heykellerini ve hayat hikâyeleriyle ilgili bilgiler yer aldı.

Son Güncelleme: 01.07.2020 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.