Soylu’dan Çorum’a teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem sonrası arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılan Çorum İHH ekibine teşekkür mesajı gönderdi.

08 Şubat 2020 Cumartesi 14:39
Soylu’dan Çorum’a teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ depremi sonrası bölgede arama kurtarma ve yardım faaliyetlerinde bulunan tüm ekiplere teşekkür mesajı gönderdi.

Bakan Soylu'nun teşekkür mesajı Çorum İHH Ekibi'ne de geldi. Bakan Soylu mesajında,”Değerli Çalışma Arkadaşım; deprem felaketinin ilk anından itibaren enkaz altından can kurtarmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve afet bölgesinde hayatın normalleşmesi adına ortaya koymuş olduğunuz insanüstü gayret, fedakarlık ve duygudaşlık için şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyor, sizi ve kıymetli ailenizi en derin sevg ive saygılarımla selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 11.02.2020 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kizilay 2020-02-08 17:35:59

Devletin kurumu kizilay yardımları ensar a aktarmasaydı bizde kızılaya teşekkür etmek isterdik. Siz devletin basında ne yapıyorsunuz sayın bakan bunlara göz yumarken

Avatar
Bizede yardım gelse 2020-02-08 23:00:46

İskilip M Y O ve kur-an kursu inşaatleri yerım bekliyor Kğzıley İskilipdeki eksikliklerede düşünülebilirmi

Avatar
Mi li 2020-02-10 09:13:21

Kızılay açıklama yaptı duymadın herhalde kardeşim Bakanimizda çok çalışıyor Tv'de izliyoruz

Avatar
aaaa 2020-02-10 10:33:49

nerenizle anlıyonuz lafı; sende şartlı bağış yap kızılay a nereye vermesini istiyorsan orayla paylaşsın ama tepenizden aktarılsa anlamazsınız