Genel Müdür hepsini dinledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün, Çorum'da kurum ve sektör temsilcilerini dinledi.

28 Haziran 2021 Pazartesi 13:10
Genel Müdür hepsini dinledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün ve Daire Başkanı Emre Gürçay, hafta sonu Çorum’a geldi.

Bakanlık bürokratlarının Çorum ziyaretinde tarımın yerel temsilcileri ile toplantı yapılarak sahadaki problemler ve çözüm yolları değerlendirildi. 4 saat süren toplantıda Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'ne bağlı şube müdürleri ile il müdür yardımcıları ve il müdürleri sahada karşılaşılan sorunları dile getirdi.
Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya’nın sonradan katıldığı görüşmede, sektörün sorunları ve talepleri iletildi. Ortak bir nokta belirlendi.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Tarım Reformu Genel Müdürü Kerim Üstün, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Çorum'da gerek il müdürlüğü ve gerekse tarımsal örgütlerin çok diri hareket etmeleri bizleri memnun ediyor. Bizi oda ve birlikler Ankara'da her ay ziyaret ederek taleplerini iletiyorlar. Bizlerde bu gayreti görünce çok mutlu oluyoruz. Çorum'daki bu birlik ve beraberliği çok önemsiyorum. Çorum için bu heyecanlarından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Olaylara yaklaşımları, üretici adına taleplerini çok önemsiyorum. Çorum bu özelliği ile fark yaratıyor. Ben bugün buraya gelip Çorum tarım üzerinde değerlendirme yapmalarından çok memnun oldum. İnşallah çözüm için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.