Ak Ocaklar’dan mesaj var

Ak Ocakları Şube Başkanı Arslan Bolat, Ramazan Bayramı’nda yalnızlıklardan kurtulma...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:22
 Ak Ocaklar’dan mesaj var


Ak Ocakları Şube Başkanı Arslan Bolat, Ramazan Bayramı’nda yalnızlıklardan kurtulma, ümidin kandillerini yakma, ve gönüllerde yeni saraylar inşa etme ümidini taşıdıklarını bildirdi.


Bolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Oruçla, teravih namazıyla, okunan mukabeleleriyle bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu kutlu ayda nefis muhasebesi yaptık. Muhtaç olan insanlara elimizi, soframızı ve gönlümüzü açarak İslam ve insan kardeşliğini tattık. İçimizdeki ibadet aşkı, insan sevgisi, fakire ve yardıma muhtaç olana el uzatma isteği her zamankinden daha coşkulu şekilde davranışlarımıza yansıdı. Şimdi de aynı his ve heyecanla Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


En yakında olanın elini tutmak, onulmaz zannedilen yaraları sarmaktır bayram. Kardeş gibi, dost gibi, anne gibi, baba gibi, yar gibi kucaklaşmaktır tüm insanlarla... Gözleri yolda kalanlara ümit olmaktır bayram... Yürekleri enkaz altında bırakmadan sevgiyi tüm insanlığa paylaştırmaktır... Gönüllerin kıvrımına sevgi köprüleri kurmaktır bayram... Bir çocuğun düşlerine yağmak, bir ümidi bin ümide bölmektir bayram...


Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir bayramlar.


Yalnızlıklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, gönüllerde yeni saraylar inşa etmek ümidiyle Ramazan Bayramınızın kutlu olsun.”




Son Güncelleme: 15.07.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan YİĞİT 2015-07-16 02:41:20

Bu anlamlı güzel dileklerinden dolayı sayın Ak Ocaklar Çorum İl Başkanımız Arslan Polat beye şükranlarımı sunuyorum.
Hakan Yiğit
Ak Ocaklar Genel Başkanı