Alkan’dan Akar’a ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Reha Metin Alkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Erhan Akar'ı makamında ziyaret etti.

11 Ocak 2017 Çarşamba 14:51
Alkan’dan Akar’a ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Reha Metin Alkan, AK  Parti Merkez İlçe Başkanlığı  görevine atanan Erhan Akar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ertuğrul Eren, Yerel Yönetimler Başkanı Ayhan Hallı, Sosyal Politikalar Başkanı İdris Kesgin, ARGE Başkanı Şenay Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Kılıç hazır bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar'a başarı ve tebrik dileklerini ileten  Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başkan Akar'ın geçmiş dönemde Gençlik Kolları
Başkanlığını ifa ettiği zaman içerisinde pek çok başarılı çalışmalara imza attığını, ilimiz ve üniversite için işbirliği noktasında gerekli  projeleri beraberce yürütebileceklerini  kaydederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İyi dilek ve temennileri memnuniyetle kabul eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar  ise Alkan'ın üniversite alanındaki faaliyetlerine destek olacaklarının sözünü verdi. Hitit Üniversitesi'nin Çorum'a ivme kazandırdığını kaydeden Akar, katkılarından dolayı Rektör Alkan'a teşekkür etti.

Rektör Alkan'a göstermiş oldukları ilgi ve nezaketten ötürü şükranlarını sunan Başkan Akar ayrıca Rektör Alkan ile Çorum'daki üniversite faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 11.01.2017 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.