Kaya köy muhtarlarını dinledi

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, köy muhtarları ile bir araya geldi.

01 Ekim 2015 Perşembe 18:21
Kaya köy muhtarlarını dinledi

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, köy muhtarları ile bir araya geldi.

Osmancık’ta gerçekleştirilen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar ve çok sayıda Osmancıklı muhtar katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda, köylere yapılan hizmetler ve yapılacak projeler ele alındı. Toplantıda bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, meclis olarak görevlerinin köylere en iyi hizmeti vermek olduğunu kaydederek, “Sizler bizleri seçerek yerel meclise gönderdiniz. Bizler ise sizlerin refah ve rahat bir ortamda hayat sürdürebilmeniz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Çorum genelinde köylerin hemen hemen hepsinde bir sorun olmadığını kaydeden Kaya, “Amacımız köy halkımızı çamurdan kurtarıp, bir belde de gibi yaşamını sürdürmektir. Şu anda su sıkıntısı olan köyümüz de yok.” dedi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.