O köy de yandı

Çorumlu sinema yönetmeninin Mandıra Filozofu isimli filmi çektiği Muğla Milas'taki köy evi yandı.

03 Ağustos 2021 Salı 10:31
O köy de yandı

Çorumlu sinema yönetmeninin film çektiği köy yangında büyük zarar gördü.

Çorumlu yönetmen Müfit Can Saçıntı'nın Muğla’nın Milas ilçesinde 'Mandıra Filozofu' isimli sinema filminin çekildiği köy evi de yandı.

Serkan Şansever’in haberine göre, Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarının ardından geriye acı manzaralar kalmaya devam ediyor.

Aslen Sungurlulu olan yönetmen Müfit Can Saçıntı ve merhum sanatçı Rasim Öztekin'in başrollerini paylaştığı, sevilen sinema filmi Mandıra Filozofu'nun 2013 yılında Muğla Milas'ta çekildiği köyün son hali ise görenlerin içini acıttı. Yangın sonrası filmin çekildiği köy evi de tamamen küle döndü.

Son Güncelleme: 04.08.2021 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2021-08-03 11:15:36

Resimlerde yanan evleri yerde yatan insanları görünce çok üzülüyoruz.Haberlerde hiç denk gelmediğim için yazıyorum.Kızılay bu yerlere niye çadır kurmuyor.Niye insanlara yemek dağıtımı yapmıyor.Bu insanların yatacak yeri yok.Yiyecek ekmekleri yok.Kızılay kara gün dostu ise niye faaliyetlerini şu ana kadar duymadık.Haberlerde görmedik.

Misafir Avatar
Canan Çere 2021-08-03 19:20:41 @adsız

O kadar da değil...Saçma olmuş hem de bayağı saçma.

Beğenmedim! (0)