TSO ve Borsa resti çekti

Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliğine tepki gösterdi.

13 Haziran 2019 Perşembe 14:48
TSO ve Borsa resti çekti

Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliğine tepki gösterdi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat imzasıyla yapılan açıklamada, “Görevini başarı ile yürütürken hiçbir mazeret ve gerekçe gösterilmeden görevinden alınan Sayın Yahya Çoban’a büyük bir haksızlık yapılmıştır. Devlet idaresini bilen ve milli eğitim camiası tarafından kabul gören ve yaptığı çalışmalar ile takdiri hak eden değerli bir bürokratımızın görevden alınma kararından ve hatasından vazgeçilmelidir.

İş dünyası olarak, Milli Eğitim ile yaptığı tüm iş birliklerinden imtina edeceğimizi ve yürütmekte olduğumuz proje okulu faaliyetlerinden de feragat edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 14.06.2019 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum için 2019-06-14 11:05:39

Talihsiz bir açıklama olmuş. Çetin başkana yakışmadı. İş adamları kişinin değil devletin ve milletin yanında olmalı

Avatar
Çorumlu Mühendis 2019-06-13 14:55:31

Tebrikler.. Sahip Çıkmak Budur

Avatar
Tebrikler 2019-06-13 15:47:40

Başkanlarım, tebrikler.

Avatar
Corumlu 2019-06-15 19:16:36

Corumlu olsunda ne olursa olsunla olmuyor.il ve ilce mudurleri degismesi lazim ortaköy ilce muduru gelis gidis yapiyor okul mudurleri milletin cocugunu siniflara doldurup cocuklar siz oturun yagmur geliyor ben tarlaya gubre atip gelecegim derse her gun mesai saatleri icerisinde defalarca araziye giderse ilcede en cok tarlayi mudurler ekerse ilcede bir ogrenci dahi unuversiteyi kazanamazsa il muduru siyasiler takip etmezse o cocuklarin vebalini kim alacak

Avatar
Siyâset sıfır 2019-06-14 09:49:53

O atama yapılmadan vekiller nerdeydi il başkanı nerdeydi ilçe başkanı nerdeydi .atama yapıldıktan sonra değiştirsen nolur . Onu en başta bastırıp yapacaktınız. Kafe restoran açmakla olmuyor bu isler