Medikalcilerde tahsilat sorunu

Çorum'da medikal sektörünün temsilcileri ödemelerde yaşanan sorunu üst makamlara iletilmek üzere Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı(ya iletti.

15 Eylül 2020 Salı 22:51
Medikalcilerde tahsilat sorunu

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Meclisi’nde medikal sektörünü temsil eden  Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Er, Meclis Üyeleri Nilüfer Akın ve Ali İlker Tosun ile Oda Genel Sekreteri  Murat  Zeybel, Sağlık İl Müdürü Ömer Sobacı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, medikal sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılar ve talepler dile getirildi. Sağlık kuruluşlarına malzeme tedarikinde bulunan medikal sektörünün tahsilatta yaşadığı uzun  süreli gecikmeler  ve  buna bağlı  oluşan  sorunlar  paylaşıldı. Yapılacak ödemelerin belirlenen süreleri de aşmasının sektörü olumsuz etkilediği ve alacakların zamanında tahsil edilememesi nedeniyle ticari mağduriyetlerin yaşandığı dile getirilerek konunun, üst makamlara ve siyasilere iletilmesi için gerekli girişimlerin yapılması talep edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saglikci 2020-09-16 20:56:18

Kes faturayı devri bitti şimdiye kadar alışmışlar

Avatar
xyz 2020-09-16 15:13:30

alamazlar birsey isleri kotu 3 4 yil onceki doviz fiyatindan alabilmek icin iskonto yapmalari gerekiyor