Ayhan Karaca TOKİ’yi anlattı

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafından...

17 Mart 2015 Salı 18:42
Ayhan Karaca TOKİ’yi anlattı


KARACA’DAN ŞOFÖRLER VE NAKLİYECİLER ODASI’NA ZİYARET


AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafından talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi. 

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret etti. Karaca, ziyarette oda başkanı Tahsin Şahin ile görüştü.

AK Parti’nin iktidarında yapılan en büyük yatırımları arasında TOKİ projelerinin bulunduğunu dile getiren Karaca, TOKİ projeleriyle birlikte binlerce dar gelirlinin ev sahibi olduğuna dikkat çekti. Karaca, projelerle sadece insanların ev sahibi yapılmadığını, aynı zamanda büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldığını ifade etti.

Hitit Üniversitesi’ndeki akademisyenlerin toplu konut ihtiyacının TOKİ tarafından karşılanacağını hatırlatan Karaca, Şoförler ve Nakliyeciler Odasından talep geldiği taktirde projelendirip, bu ihtiyaca karşılayabileceklerini söyledi.

2002 yılından itibaren TOKİ’nin kalıp değiştirdiğini vurgulayan Karaca, “1984 yılında kurulan TOKİ 2002 yılına 43 bin konut üretti. 2002 yılından sonra 650 bin konut üretti. TOKİ’yi başbakanımız direk kendisine bağlayarak daha hızlı hareket etmesini sağladı. TOKİ sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımızın himayelerinde gelişen bir kurum. Misyonu vizyonu var. Bu misyon doğrultusunda önemli çalışmalara imza attı” diye konuştu.


KARACA’DAN MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET 


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. 

AK Parti milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca ile görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getiren Karaca, bu süreçte herkesin üzerine büyük bir sorumluluk düştüğünü belirtti.

AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yeni bir kavşağa girdiğini dile getiren Karaca, yapılan devrim niteliğindeki reformlarla ülkenin makus talihini yenerek, yeni bir ivme kazandığını açıkladı.

Siyasete yabancı olmadığını dile getiren Karaca, “Yazar kasaların, Anayasa kitapçıklarının havada uçuştuğu dönemde AK Parti’de siyasete atıldım. Ankara’da AK Parti’de çeşitli kademelerde görev aldım. Başta AK Parti kurucusu ve lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni Türkiye misyonuna uygun siyaset anlayışını ülkemize veya bölgemize hakim kılmak için TOKİ’deki daire başkanlığı görevimden istifa ederek AK Parti’den aday adayı oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde belirlenmiş 2023 hedefleri arasında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olmak var. Yeni ve güçlü Türkiye'nin inşası için 2015 seçimleri belirleyici olacaktır. Gelecek 8 yılda hedeflerin bir bir gerçekleştirilmesinin toplumun tüm kesimlerine doğrudan katkısı olacak. Milletvekili olduğum taktirde hem yeni Türkiye’nin inşasında hem de Çorum’un bu yeni dönemde gereken yeri alması noktasında gece gündüz demeden çalışacağım" şeklinde konuştu.

Muhtarların devletin temel yapı taşlarından birisi olduğunu dile getiren Karaca, AK Parti hükümeti ile birlikte muhtarların özlük haklarında birtakım yasal düzenlemeler yapılarak iyileştirme sağlandığını sözlerine ekledi.




İHA

Son Güncelleme: 17.03.2015 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.