Beka ve huzur için destek istedi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Fatih ve Eşraf hoca Caddesi'nde esnaf turu yaptı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:43
Beka ve huzur için destek istedi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, esnaf turunda verdiği mesajda, esnafın devletin bekası ve milletin huzuru için AK Parti’nin yanında yer alacağını söyledi.

Üçdutlar Mahallesi Fatih ve Eşref Hoca Caddesi’nde  esnafı ziyaret ederek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için destek isteyen Karadağ, esnafla sohbet ederek talepleni dinledi.

Çorum ve Türkiye’nin gelişmesinde ülkemizin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine dikkat çeken Karadağ, “Bizler sizlerle güçlüyüz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da  her alanda insanı merkeze alan ve ihya eden bir yaklaşımı hakim kılmaya devam edeceğiz. Esnafımız ve vatandaşlarımız 24 Haziran seçimlerinde devletimizin bekası için milletimizin huzuru için yanımız da yer alacak.” dedi.

Son Güncelleme: 30.05.2018 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sacit 2018-05-30 22:17:53

Biz de havaalanı istiyoruz nolacak şimdi?