İş aleminin talepleri Bakan’da

AK Parti vekilleri ve il başkanı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret ederek iş aleminin taleplerini iletti.

09 Kasım 2021 Salı 22:22
İş aleminin talepleri Bakan’da

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve TSO Başkanı Ticaret Bakanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret etti.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bakan Muş'a kadim medeniyetler şehri, dünyanın Merkezi ve Anadolu aslanı, kadirşinas Çorumlu hemşehrilerinin selamlarını ilettiklerini söyledi.

Ticaret Bakanı  Mehmet Muş'u Çorum’a davet ettiklerini belirten Ceylan, ayrıca iş aleminin taleplerini aktardıklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-11-09 23:02:45

Bol bol fotoğraf çektirin. Fotoğraf çektirmekle yatırım gelmiyor. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. Çorum ve Çorumlulardan aldıkları oylar HARAM'dır HARAM. 20 senedir Çorum çantada keklik. 20 senedir Çorum her zaman Üvey evlat. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Kavuncu 2021-11-10 17:21:12

Oğuz bey bu gün 10 Kasım ile ilgili mesajını göremedik.

Avatar
recep 2021-11-10 13:27:58

ikinci fotoğrafı kavuncu çekmiş galiba :)