Kargı’da CHP’ye katılım

Kargı'da CHP'ye katılanlara rozet takıldı, CHP adayları Kültür Park'ta piknikçilerle buluştu, Fatih Caddesi ve Milönü'nde esnafı dinledi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 17:10
Kargı’da CHP’ye katılım

CHP Kargı İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programla partiye katılanlara rozetleri takıldı.

CHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, rozet törenine CHP Milletvekili Tufan Köse, Milletvekili adayları Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız ve CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve il yöneticileri katıldı. Partiye yeni katılanlara parti rozetleri takıldı.

PİKNİKÇİLERLE BULUŞTULAR

CHP Milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri seçim çalışmaları kapsamındaKültür Park’ta piknikçileri ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden CHP adayları, 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

ESNAFI DİNLEDİLER

Cumhuriyet Halk partisi Milletvekili Adayları Tufan Köse, Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız ve teşkilat yöneticileri Fatih Caddesi ve Milönü esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

CHP adayları, “24 Haziran’dan sonra esnafımızı rahatlatacak ve projelerle geliyoruz. Milönü esnafını kaderine terk etmeyeceğiz ve esnafın üzerindeki kredi kartı ve kredilerin faizini silerek esnafımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağız.” Diye konuştular.

Son Güncelleme: 18.06.2018 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.