Vahapoğlu İskilip için devrede

Partisinin Bolu il kongresine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, İskilipliler ile bir araya geldi.

08 Kasım 2020 Pazar 23:20
Vahapoğlu İskilip için devrede

MHP Bolu İl Kongresine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu'nu, yönetim kurulunu İskiliplilerin oluşturduğu Bolu Çorumlular Derneği karşıladı.
MHP'nin Bolu kongresine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili hemşerimiz Hidayet Vahapoğlu, Gazelle Otel’de İskiliplilerle mini bir toplantı düzenledi. Vahapoğlu burada yaptığı açıklamada, İskilip'in sıkıntılarını bildiğini söyledi.
MHP İl kongresinden sonra ÇORDER Onursal Başkanı Fikret Kısar, ÇORDER Başkanı Hakkı Dişli ve yönetim kurulu üyeleriyle kısa bir sohbet yapan Vahapoğlu, İskilip'in sorunlarına vakıf olduğunu söyledi. ÇORDER Onursal Başkanı Fikret Kısar, "21 yıldır sürüncemede bırakılan İskilip-Tosya yolu hem İskilip'te yaşayanların, hem Çorumlular’ın hem de Bolu'da yaşayan 15 bin İskilipli’nin kanayan yarasıdır ve memleketemizin çıkış yoludur" dedi.
Vahapoğlu'da "Cumhur ittifakı hassasiyeti içerisnde STK'larımızla birlikte hareket ederek elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-11-09 13:38:03

İLÇE BAĞIRIYOR İŞ ALANI AÇILSIN.TÜSYA YOLU AÇILSIM.
Diyor İlçeyi bilen vekil seçilsin diye Bakan seciyorZ ancak hep boş MT hayal insanlar küstürtlmemli. güvenmemek lazım halk bir terz vurursa kaç yıldır bir TOSYA YOLUNU YAPAMADINIZ ALIN SİZE OY DEMESİN hizmet yapmak halka inmek ihtiyaçları bilmek çözüm sunmak gerekli. İnşAllah hayırlı olur inşAllah

Avatar
İskilipli 2020-11-09 17:01:02

TOSYA. İSKİLİP YOLU MÜJDE VARMI.
İSKİLİP SARAYİİ KAVŞAĞI İKİ YÖNLÜ KESKİN VERVİRAJDA DÜZENLEME MÜ?DE BEKLİYORUZZZZZZZSZ