Adıyamanspor 2-2 Çorum FK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Çorum FK, sezonun son deplasman maçında Adıyamanspor'u 2-2 berabere kaldı

01 Mayıs 2022 Pazar 16:22
Adıyamanspor 2-2 Çorum FK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adıyaman FK, ile Çorum FK’nın karşılaştığı maçta aniden bastıran dolu yağışından dolayı mücadele durdu. Karşılaşma 2-2 berabere bitti.

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı Yalçın Taşkınfurat yönetti. Adıyaman FK ile Çorum FK, ilk yarıda kıyasıya mücadele etti. Maçın 44. dakikasında Çorum FK oyuncusu Halil İbrahim Sönmez’in attığı gol ile maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar yaşanırken, maçın 53. dakikasında Çorum FK oyuncusu Mehmet Akyüz’ün golüyle Çorum FK 2-0 öne geçti. Çekişmeli geçen maçın 62. dakikasında Adıyaman FK oyuncusu Muhammed Akpınar’ın golüyle skor 2-1'e geldi. 6 dakika uzatmalara gidilen maçın 90+4.dakikasında Adıyaman FK oyuncusu Kerem Çalışkan’ın golü ile maçta denge sağlandı. Maçın 90+4.dakikasında aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle saha beyaza büründü. Dolu yağışının şiddetlenmesi nedeniyle maça yaklaşık 10 dakika ara verildi. Dolu yağının bitmesi sonrasında mücadele kaldığı yerden devam ederken, mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.


İHA

Son Güncelleme: 04.05.2022 01:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2022-05-02 11:50:17

Bu takım bu sehir Süper lige çıkmak istiyorsa Sayın Ahlatcı takımı almalı.Takım Ahlatcı Corumspor olarak yoluna devam etmeli.Aksi takdirde Korkarım 3.ligi boylarız.

Avatar
Batandaş 2022-05-01 18:15:54

Lütfen okuyucularınızı ciddiye alın haberi üst başlığında 2-0 yendik yazıyor. Maç yazısında ise 2-2 yazıyor. Kesin bu yazıyı Hakimiyet gazetesinden aldınız.

Avatar
Huseyin 2022-05-02 21:50:11

Sahipsiz sehrin sahipsiz takimi. Corum halki her iktidar döneminde Mhp olsun Refah ve Akparti olsun iktidara karsı her dönem oy verir ama karşılığını alamaz. Çorumspor sahipsiz kaldı amatöre düştü Çorumfk nın sonu aynı olacak, aynı Çorum halkının kaderi gibi. Yöneticiler iftardan iftara gitsinler zaten muhalefet yok. Çorumun kaderi

Misafir Avatar
mm 2022-05-03 12:09:28 @Huseyin

adıyaman da aynı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat Sakman 2022-05-05 00:54:11

Çorum fk lig başladıgından beridir öyle eze eze oyun kurarak aldığı maç çok az takımı yönetenler kadrosundaki gol makinası Sinan kurumuşu elinde tutmadilar ve aldığı en iyi oyuncu diye bilinen Batuhan er bir çok maçta oynatılmadı Çorum fk inanın ligin başından beri üçüncü sınıf defans oyuncuları ile oynuyordu hangi takım Çorum'un üstüne gelse bu kalitesiz tecrübesiz defan oyuncuları yüzünden olmadık zamanlarda olmadık goller attılar Çorum fk ya .bu yetmezmiş gibi takımın başkanı sezonun ortasında takımı sahipsiz. Bıraktı zaten takım çok muhteşem bir takım değildi iyi olan oyuncularda başkanın bırakmasıyla onlarda gitti kala kala sadece Çorum'da sadece Batuhan er Burak Çalık Mehmet Akyüz ve Halil İbrahim sönmez kaldı sadece 4 iyi oyuncusu var bu takımın gerisi kimse kusura bakmasın bal ligi oyuncusu benim gözümde mesela iyi olarak gördüğümüz Burak Çalık bile çoğu maçta etkisizdi bitiriciligi yok sen elindeki bitirici Sinan kurumuşu sat işte bu hallere düşersin kardeşim dua edelimde şu takımızı futbulu seven futboldan anlayan Çorum halkının yüzünü güldürecek zengin Çorumlu iş adamlarımız alır inşAllah ta bu takım önce 1 lige sonrada tarihinde ilk kez süper lige çıkar inşAllah Allah büyüktür kimin ne olacağı belli olmaz indirende Allah'tır yukseltende yüce Allahtır ben buna inanıyorum ki bir gün çorumsporumuz süper lige çıkacak

Avatar
1919 2022-05-01 19:19:17

Çorumspor 1967'den sonra, Çorum fk'da yavaş yavaş kaybolup gidecektir. Çorum da birlik beraberlik olmadığı için, kısır çekişmeleri el birliği ile Çorum dibi görüyor. Çorumun içinde ki ve dışında ki düşmanlar, emeği geçen herkesimi ALLAHA HAVALE ediyorum.

Avatar
Vatandaş 2022-05-01 20:51:09

1919 olanı söyledi.olmamasına istemeden mecburiyetten bir şeyler yapmış gibi gözükenler.

Avatar
Ahmet Demi̇rcan 2022-05-02 06:07:30

Trabzon 1461 ve İnegöl 90+lardaki galibiyetleriyle Bi çorumlu olarak onur ve gurur duymuştuk. Her kes çorum mucizesini konuşuyordu. AYNI takım niğde Anadolu ya. 90+6 dakika içinde çorumda 3 gol yeyip guinnes rekorlar kitabına girdi. Çorum ergene Velimeşe ve inegöle ve bayburta çorumda yenilmesi zaten playof dışına çıkarmıştı. Adıyamansporda kümede kalmaya oynuyor. Çorum salaklığını Bi şekilde ödeyecekti. Ne olduğunu gördük. ŞİMDİ çorumu çorumda yenen ergene Velimeşe Bayburtu Bayburt ta yenebilirmi Bayburt buna izin verirmi salakmı. Ve çorumu çorumda öttüren niğde vanıda vanda öttürebilirmi can izin verirmi. Çorum afyonu yense de Bi olmaz bir üst ligi HAKETMİYOR. Bayburt playof yerini alır.

Avatar
Duran kocamanoğlu 507 2022-05-02 10:52:28

Bu kadar abdal olur bir takım 2 sıfır öndesin koruyamıyorsun ahmaklık teknık direktörde hic bir etkisi yok trknik bilgi yok hayal alemınde corumun adını kullanmsyın bari yuh size trknik ekip baskanı antronorune ahmet yıldıtım devsm etmelıydı tkm HK ic olmassa defansı iyi yapıyordu vessal em