Spor camiası Maden’e müteşekkir

TFF Tahkim Kurulu’nun İstanbul dışında ilk kez Çorum’da toplanma kararı spor camiasında memnuniyete neden oldu.

30 Kasım 2022 Çarşamba 12:07
Spor camiası Maden’e müteşekkir

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun İstanbul dışında 1 Aralık 2022 Perşembe günü (yarın) ilk kez Çorum’da toplanma kararı, spor camiasında memnuniyetle karşılandı.

ASKF Başkanı Ferhat Yazıcı, yaptığı açıklamada Tahkim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Av. Fatih Maden’in ‘Spor Kenti Çorum’ vizyonuna katkılarına teşekkür etti.

Arıcı, şöyle dedi: “Valiliğimiz ve Belediye Başkanlığımız ev sahipliğinde Çorum’da gerçekleştirilmesi konusunda, başta Tahkim Kurulu üyesi hemşehrimiz Fatih Maden olmak üzere emeği geçen herkese amatör spor camiası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
‘Spor Kenti Çorum’ vizyonuna çok ciddi bir ivme kazandıracak bu toplantı inşaallah bir milli maçın Çorum’da oynanmasına da vesile olacak ve UEFA standartlarında şehir stadına sahip olan Çorum bir milli maç organizasyonunda millilerimizi misafir etmekten onur duyacaktır.

Bürokrat ve spor adamlarımızın sporun tüm dallarında Çorum’a yapacakları katkılar her türlü takdiri hak etmektedir. Sporcusuyla, kulüpleriyle, spor adamlarıyla sergilenen bu birlik ve beraberlik Çorum’u arzu edilen yere taşıyacaktır. ASKF olarak bizler de bu amacı gerçekleştirme yolunda yapılacak her türlü katkının yanında yer alacak ve bir nefer olarak çalışacağız."

Son Güncelleme: 30.11.2022 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Avukat 2022-11-30 12:23:12

Fatih bey ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün sen anladın onu çorum a seni sokmazlar eğer başarıp siyasetin bir yerinde olursan bile seni 1 ay sürmez rezil ederler sokağa çıkamaz hale getirirler kardeşim sen bence ankaradan bu tarafa hiç gelme seni sevdiğim için söylüyorum

Avatar
İskilipden 2022-11-30 19:09:35

İnşAllah süper lig yada kupa maçı olur Çorum şenlenir. oteller, lokantalar, hediye mağazaları
bu arada Çorum stadyumuna konyada olduğu gibi stadyumuna üst katına stadı görecek şekilde lokanta yapılabilir. spor günlük hayata iç içe olur.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-11-30 14:09:19

Çok çok güzel bir gelişme, ancak AVUKAT arkadaşa katılıyorum. Çorum da içeride ve dışarıda o kadar çok ÇORUM DÜŞMANLARI var ki iş yapan kim varsa harcıyorlar. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Hurmalar 2022-11-30 14:39:28

Zamanında yediğin hurmalar tırmalar yavrum tırmalar