Çorum'un Ilgaz ilgisi

Türkiye’nin kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı Kayak Merkezi hafta sonu Çorum'dan da misafirlerini ağırlıyor.

13 Mart 2022 Pazar 20:07

Türkiye’nin kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı Kayak Merkezi’nde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Ilgaz’a birçok ilden gelen ziyaretçiler kayak merkezinde düşe kalka kayak yapmanın tadını çıkartıyor.

Kastamonu ile Çankırı sınırındaki Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisindeki kayak merkezine İstanbul, Ankara, Samsun, Sinop, Bartın, Amasya, Çorum, Çankırı ve Karabük başta olmak üzere birçok ilden ziyaretçi geliyor. Ilgaz Dağı Kayak Merkezine gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, dağın bin 850 rakımındaki doğal güzellikleri arasında ve kar yağışı altında kayak ve snowboard yaparak keyifli vakit geçiriyor. Hafta sonu sebebiyle yoğunluğun yaşandığı kayak merkezi, ziyaretçilere de eğlenceli kış tatili imkanı sunuyor.

Ilgaz Dağı Kayak Merkezine gelen ziyaretçiler, kayak eğitimi alarak telesiyej ile pistte kaymanın keyfini de yaşıyor. Kayak eğitimleri sırasında bazı kayak tutkunları, düşe kalka kayak yapıyor.

Son Güncelleme: 14.03.2022 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kesanli19 2022-03-14 10:51:06

AYRANIMIZ YOK...

Avatar
Bilen 2022-03-14 11:14:27

Bir yanımız yokluk ve geçim derdinde, bir yanımız sefa sürmekte. Bu ne çıldırtan denge!

Avatar
1919 2022-03-14 11:43:13

Allah aşkına Çorum da kayak yapmak merkezi yapmak için güzel yerler var. Önemli olan Çorum tanımak, tanıtmaktır. Çorum da kayak yapmak için alternatif yerler çok, ama buraları tanıtacak yetkililer yok. Çorum çok büyük potansiyeli olan bir şehir.