40 bin yeni sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 bin yeni sağlık personelinin alımının yapılacağını duyurdu.

08 Kasım 2021 Pazartesi 21:58
40 bin yeni sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 bin yeni sağlık personelinin alımının yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı bünyesinde 40 bin yeni personel alımının yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili ifadeleri şöyle: "Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini milletimizle paylaşmak istiyorum."

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları, atama bekleyen sağlık çalışanlarının gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Koca tarafından yeni atama sinyali verilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Sağlık bakanlığımıza bu vesileyle 40 bin personel alımı yapacağız." dedi. 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili yayınlanacak başvuru kılavuzu ile kadro ve branş dağılımı belli olacak. Bakanlığın ilerleyen günlerde başvurular hakkında duyuru yapması bekleniyor.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum." ifadelerini kullandı.

ATAMA MÜJDESİ GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Bakan Koca, video konferans yöntemiyle düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Koca, salgın şartlarından uzaklaştıkça, çok yönlü iyileştirme için sağlam adımlar atacaklarını bildirerek, şunları kaydetti:

Atama bekleyen arkadaşlarımız var. Mesleğe adım atmak için sabır göstermenin zorluğunu anlıyorum. Beklentilerini ısrarla gündeme getirmelerini azimlerinin işareti kabul ediyorum. Milletimizin, devletimizin kendilerine ihtiyacı var. Atamaların mülakat olmadan puana göre yapılmasını sağlayacağız. Fakat unutulmamalı, devlet kararlarını tüm hazırlıklarını tamamlayarak sonuçlandırır. Arkadaşlarımız, atamaların, şartların hazır olduğu en erken tarihte yapılacağından emin olsunlar."

Son Güncelleme: 08.11.2021 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayman 2021-11-09 11:28:32

ALIMIN KPSS PUANI İLE YAPILACAK OLMASI, MÜLAKAT OLMAMASI, ADALET, HAK VE HUKUKUN GEREĞİDİR. VATANDAŞ HAKKI OLANI İSTEYECEK, HAKKI OLMAYANA TALİP OLMAYACAK, OLMASINA DA KUL HAKKINI ÖNEMSEYEN YETKİLİLER TARAFINDAN FIRSAT VERİLMEYECEKTİR..

Avatar
Muco 2021-11-09 19:55:49

Torpil zamanı başlıyor torpili olmayanlar Allah yardımcı olsun