Başhekim’le beraber 4 yeni atama

Çorum’un Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’nde idari kadroya başhekimle birlikte 4 ayrı atama yapıldı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 16:31
Başhekim’le beraber 4 yeni atama

Çorum'da sözleşme süreleri dolan veya ayrılan sağlık kurumlarındaki idari kadroların atamaları yapılmaya başladı.

Çorum’un Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’ne yeni Başhekim ile Başhekim Yardımcısı ve Müdür ve Müdür Yardımcısı ataması yapıldı.

Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yeni başhekimlik görevine Uzman Dr. İbrahim Adalı getirildi. Uzm. Dr. Fatma Özak Batıbay’dan boşalan başhekimliğe Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı Uzman Dr. İbrahim Adalı atandı.

İBRAHİM ADALI

Eğitimini 2008-2014 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, 2015-2020 Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2014 -2015 yılları arasında Ordu Aybastı TSM’de görev yapan Adalı’nın tıbbi İlgi ve alanları Yoğun Bakım, Genel Anestezi Uygulamaları, Ortopedik Cerrahi Anestezi, Kardiyovasküler Cerrahi Anestezisi, - Usg Eşliğinde Periferik Sinir Blokları, -Ağrısız Doğum. Adalı, evli ve 2 çocuk babası.

BAŞHEKİM YARDIMCISI ATANDI

Aynı hastanede Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Seyfullah Öztürk, Başhekim Yardımcılığı görevine getirildi.

SEYFULLAH ÖZTÜRK

Eğitimini 2003-2010 Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Öztürk, 2011-2016 yılları arasında OndokuzMayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yaptı.Bir süredir hastanede görev yapan Öztürk evli.

HASTANE MÜDÜRÜ MEHMET YILDIZ

Sungurlu Devlet Hastanesi Mali İdari İşleri Müdürü Ahmet Gökhan Karapapak’dan boşalan müdürlüğe ise Çorum Erol Olacak Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Klinik Personeli Mehmet Temiz getirildi.

HASTANE MÜDÜR YARDIMCISI ATANDI

Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Serap Buğdaylı ise hastane müdür yardımcılığı görevine atandı.

SERAP BUĞDAYLI

2004-2008 tarihleri arası Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde okuyan Buğdaylı, 2012 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 2008-2012 tarihleri arasında Sungurlu Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Buğdaylı, evli ve 2 çocuk annesi.
 

Son Güncelleme: 16.11.2021 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2021-11-16 21:53:42

Torpil yarışını kazananlar listesi