Yalova Sağlık İl Müdürü oldu

Çorum'da hastanede hekimlik ve Sungurlu ilçesinde başhekimlik yapan Dr. Osman Karakuş, Yalova Sağlık İl Müdürü oldu.

03 Nisan 2024 Çarşamba 15:46
Yalova Sağlık İl Müdürü oldu

2013-2014 yıllarında Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Kliniği ile Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevlerinde bulunan Dr. Osman Karakuş, Yalova Sağlık İl Müdürü oldu.

Samsun'un Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Karakuş, Yalova İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

İlçede 7 yıl boyunca Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini sürdüren Dr. Osman Karakuş, yeni görev yeri olan Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevine başlayacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anestezi Bölümünde ihtisas yapan Karakuş, 2013-2014 yıllarında Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Kliniğinde görev yapmış, daha sonra Sungurlu Devlet Hastanesinde başhekimlik görevinde bulunmuş, 2017 yılında da Vezirköprü Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanmıştı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.