5 partinin Çorum adayları

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde 5 partinin Çorum milletvekili adayları belli oldu.

10 Nisan 2023 Pazartesi 18:43
5 partinin Çorum adayları

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde Zafer Partisi, Memleket Partisi, Genç Parti, Türkiye İşçi Partisi ve Yeşil Sol Parti (HDP) Çorum Milletvekili Adayları belli oldu.

ZAFER PARTİSİ

1- Paşa Büyükkayaer
2- İlhan Çatal
3- Saim Balcı
4- Muhammet Ali Ecevit

GENÇ PARTİ

1- Engin Erenler
2- Özcan Mansur
3- Diclehan Büyükgök
4- Ömer Özdemir

İŞÇİ PARTİSİ

1- Habibe Alkan
2- Cansever Eker
3- Can Nesimi Karabiber
4- Asmin Nimet Singez

YEŞİL SOL PARTİ (HDP)

1- Şeref Karataş
2- Fadime Güler Eri
3- Ümit Küçükbayatlı
4- Muharrem Özünel

Son Güncelleme: 12.04.2023 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıkli 2023-04-12 00:03:36

Suriyeler gitsin diyen ,zafer partisine vereceğiz reyimizi ailece ,köyde de çok oy var

Avatar
Vatandaş 2023-04-11 13:02:58

Adayların ne mezunu olduğunu da yazsaydınız çorumun adaylarının yüzde doksanının ne kadar....olduğunu görürdü millette. En basit chp tahtasızın lise mezunu mu yoksa açıktan 2yıllık mı açıköğretimi mezununu yada iyi partili teknikerin ne mezunu olduğunu yada 4.sıradaki saadetli teknikerin ne mezunu olduğunu yazın. CHP liyakat hakkaniyet diyor seçtiği adamların üçü doğru düzgün üniversite mezunu bile değil yazıklar olsun

Avatar
Ayni kisi olan Cahil vatandas ve Çorumlu'ya 2023-04-12 10:45:50

Cumhurbaska'nin diplomasi oldugunu anlatmak icin cikacak televizyona(a haber, cnn, ulke tv... yandaslarda olur) gosterecek benim diplomam bu diye. Her secimde farkli evrak duzenletmeyecek Fahrettin'e. Kandil yandasi demissin cahil beyincigin ile onu da izah edeyim 2018 de kandil'den teroristleri getirtip Habur sinir kapisinda cadirda mahkeme kurdurup ulkeye davul zurna ile sokanlar suanki resiniz ve adamlariydi, ayrica Istanbul secimlerinde kandil ve imrali'dan mektup getirtip akp ye oy verin diyenlerde suanki reisiniz ve adamlari idi. Akp ve reisinize oy verdigin icin kandil yandasi sen oluyosun dolayli olarak. Ben simdiye kadar hic oy vermedim, vermeyide dusunmuyorum. Evet reis bizi delirtiyor cunku soganin kilosu 30 tl , kiyma 300tl olmus ben sahsen deliriyorum. Gerci makarna ucuz senlik bi problem yok. Bol bol yersin. Sabah , oglen , aksam ye. Yag salca falan koyma onlar pahali, sen sade makarna ye,beyin hucrelerin zarar gormesin , sayica azlar zaten. Beynine sahip cik.

Avatar
Cahil vatandas'a 2023-04-11 17:43:32

La gereksiz , milletvekili olabilmek icin ilkokul mezunu olmak yeterli. Liyakat ile ne alakasi var. Liyakatin kelime anlamini bilmiyorsan google yaz Ama sunu da soyleyim cumhurbaskani olmak icin universite mezunu olmak gerekiyor. Birilerinin diplomasi hala saibeli, 10 yildir universite diplomasi olmayan biri yonetiyor ulkeyi, iste o liyakatsizlik oluyo.

Avatar
Çorumlu 2023-04-11 21:42:53

Cahil vatandaş yazana siz gereklilere cumhurbaşkanının diplomasının olduğunu anlatmak için ne yapmak gerekir acaba. Kandil yandaşlarına anlatılsa anlayacaklar mı vae mi anlayacak beyin. Yapın gereğini varsa bir bildiğiniz iftiracı utanmazlar. Reis delirtiyor siz de diplomalilari

Avatar
Daver eker 2023-04-13 00:33:18

Vatandaş rumuzlu yaratık her meslek ve eğitim kutsaldır,ancak senin çapın olayı araştırmak yerine hayal ürünü ünvan yaza gn yazılı paçavrayainanmak gibi yanlışa düşmek.İyi parti eski İl Başkanı ve ittifakın 2.sıra adayı Dumlupınar Üniversitesi (4) yıllık eğitimin ardından yüksek lisans yapmış birisidir.ANLAYANA?