Ağıralioğlu’na destek Çorum’dan

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz" açıklamasına Çorum’dan destek geldi.

28 Kasım 2022 Pazartesi 01:22
Ağıralioğlu’na destek Çorum’dan

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz" açıklamasına Çorum’dan destek geldi.

NELER OLMUŞTU?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz" açıklaması tartışma yarattı.

KILIÇDAROĞLU İLE KAYBETME KORKUSU

Ağıralioğlu geçtiğimiz günlerde Karar TV'de yaptığı açıklamada, "Tayyip Bey'in en çok görmek istediği aday, konuşmalarına bakınca... Yıllardır ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor. Ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi diyorum" dedi.

CHP'Lİ ENGİN ALTAY: 'KULAĞI ÇEKİLMELİ'

tv100'de katıldığı programda Ağıralioğlu'nun sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" diye konuştu.

Altay ayrıca açıklamasında “Tayyip Erdoğan’ın karşısında herkesle seçim kazanılır. Kemal Kılıçdaroğlu ile döke saça kazanılır. Bu kadar basit” ifadelerini kullandı.

AĞIRALİOĞLU YENİ AÇIKLAMA YAPTI

Altay'ın açıklamasının yer aldığı videoyu alıntılayan Yavuz Ağıralioğlu ise, "Siyaseti milletten, sahadan, istişareden, tenkitten, gerçeklikten koparan, işte bu tehlikeli duygudur. Bu dil ve üsluptur meselemiz" dedi.

CHP ve İYİ Parti ile Yavuz  Ağıralioğlu arasında karşılıklı açıklamalar sürerken, tartışma Çorum’a kadar uzandı.

İYİ PARTİLİ YÖNETİCİ AĞIRALİOĞLU’NA DESTEK VERDİ

İYİ Parti Türk Dünyası’ndan Sorumlu Çorum İl Başkan Yardımcısı Emrah Mutlu, kişisel sosyal medya hesabından ‘Lüzumuna Binaen…’ başlıklı bir paylaşımda bulundu, Yavuz Ağıralioğlu’nun sözlerine destek verirken, CHP’li Engin Altay’ı eleştirdi.

İşte o paylaşım:

Kemal Kılıçdaroğlu'nu ön plana çıkaranlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürmektedirler.

Çorum'un ülke olma ihtimali ne kadar ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Cumhurbaşkanı olma ihtimali en fazla o kadardır.

HDP VE MAVİ VATAN HATIRLATMASI

HDP'yle arasına net olarak mesafe koyamayan, Mavi Vatan gibi milli meselelerde hükümetin, devletin yanında olmayan ve desteklemeyen Kılıçdaroğlu Türk Milliyetçilerinden ve sağ kesimden oy alamadan acaba nasıl Cumhurbaşkanı olacak.?

Bu seçim virajdan önceki son çıkışsa, seçime kararsız seçmenin de oyunu alabileceği doğru adayla girmek gerekir.

Hülasa;

'AĞIRALİOĞLU'NUN SÖZLERİ ŞAHSİ GÖRÜŞÜ DEĞİL, TABANIN SESİDİR'

‘Ceket koyup kazanamazsınız’ diyenlere kulak verilmesi gerektiği bu dönemde, Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu takdirde kazanamayacağı ihtimalini göz önünde bulundurarak bu konuyu gündeme getiren, bu yüzden bazı CHP'li arkadaşların da hedefi haline gelen Yavuz Ağıralioğlu başkanımızın ifadeleri şahsi görüşü değil, tabanın sesidir.

Son söz olarak da bir ağabeyin sözüyle Engin Altay'a cevap vermek istiyorum.

'AĞIRALİOĞLU'NUN HER SÖZÜ KULAKLARA KÜPE OLMALI'

Engin Altay siz kendi içinizde anaokulu çocukları muamelesi görüyor olabilirsiniz. Yavuz Ağıralioğlu kulağı çekilecek siyasetçi değil, her sözü kulaklara küpe olacak bir siyasetçidir."

Son Güncelleme: 28.11.2022 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
My name is No Bady. 2022-11-28 11:35:48

Kılıcdaroğlu aday olursa kazanamaz. Sebebi Akp nin çok kolay propaganda ile Chp ve Hdp seçmeninin arasına sıkıştırma ve diğer sağ seçmenden oy almasının önüne geçmesi ihtimalidir.Kılıçdaroğlu yapmış olduğu konuşmalar ile aday olabileceği mealinden mesajlar vermektedir.Akp nin her türlü ekonomik olumsuzluğa rağmen secim kazanması sadece Kılıcdaroğlu'nun aday olmasına bağlıdır.

Avatar
Şike yapma 2022-11-28 17:35:43

Hani eskiden şike yapılır rakip takımdan bazı oyuncular satın alınırdı. Yavuz efendi de sanki şike yapıyor. Siz varken iktidarın çalışmasına gerek yok.

Misafir Avatar
Yorumcu 2022-11-29 10:08:29 @Şike yapma

Müslümana iftira yakışmaz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş19 2022-11-28 18:45:05

Senin eleştirdiğin şeyler Kılıçdaroglunun tek başına göruşü değil ki CHP nin görüşü siz hala berabersiniz kimi kandırıyonuz

Avatar
Mustafa 2022-11-29 13:40:43

Kılıçdaroglu aday olursa kesin kazanamaz seçim yapmaya hiç gerek yok

Avatar
İSMAİL ERZURUMLU 2022-11-28 13:26:27

Kaç kere kaybettiğini bilmiyorsun da daha hala KK kazanır diyosun. Tabi diyeceksin. Yoksa listelere giremezsin bidaha. Sende inanmıyorsun KK nın kazanacagına ama işte. ona ne denir

Avatar
Davut 2022-11-29 14:35:00

Tamam, Kılıçdaroğlu haklı sebeplerle kazanamaz da onun yerine düşünülenlerin hangi kapasitelerine güvenerek bu memleketi emanet etmek istiyorsunuz?

Avatar
Ne diyon sen!!! 2022-11-30 07:53:01

Emrah sen fazla mutlusun durumundan. Yavuz'un her lafı iktidarın ekmeğine yağ sryor. Sizin gibiler yzünden herkes muhalefei zayıf göryor hep yan yana değil hep oyun bozan içinde grüyor