Ahlatcı mazbatayı aldı

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, mazbatasını aldı.

22 Ocak 2021 Cuma 16:44
Ahlatcı mazbatayı aldı

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde yeniden il başkanı seçilen Av. Yusuf Ahlatcı, mazbatasını aldı.

İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çorum’u 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Ahlatcı, “Bizi biz yapan değerlerimiz, davamız ve davamıza olan sarsılmaz bağlılığımızla büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, Ahlatcı ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, “Birlik ve beraberlik içerisnde Çorum’a hizmet etmeye devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde tüm teşkilatlarımızla bugünden itibaren hazırlıklarımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Mazbata törenine Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, il genel meclisi üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 22.01.2021 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçmen 2021-01-23 05:44:37

Şu fotoğraf karesinden sonra oyum GELECEK PARTİSİNE KAYDI ilçe yönetiminden atılan il yöneticileri oy bulur AKPARTİYE

banner165