Aşgın iddialı konuştu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Akit TV’nin canlı yayın konuğu oldu.

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:02
Aşgın iddialı konuştu

Akit TV’nin canlı yayın konuğu olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’u komşu şehirlerle kıyaslamaktan öte, dünya şehirleriyle yarışır hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

“Bizim ufkumuz Çorum’u Amasya, Tokat ya da Yozgat’la yarıştırıp kıyaslamakla sınırlığı değil. Çorum’u dünya şehirleri klasmanında yarışır düzeyde bir şehir yapmanın vizyonunu taşıyoruz.” diyen Aşgın, Çorum’un her bakımdan dünya şehri olmaya namzet bir il olduğunu dile getirdi.

Çorum’un geleceğine dair hayalini paylaşan Aşgın, Çorum’un sahip olduğu değerler ve yüksek potansiyelinin farkında olduğunu ve tüm bu avantajları, hayatın her alanına hakim kılmak için çalışacaklarını anlattı.

Sahabelerimizin Çorum’a kattığı manevi değerden, her biri kendi alanında marka olan sanayimizin gücünden söz eden Halil İbrahim Aşgın, “Hiç bir değerimiz göz ardı edilemez. En küçüğünden en büyüğüne sahip olduğumuz tüm değerlerimizi, örselemek yerine yücelten bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Hayalini kurmadığınız bir hedefin takipçisi olamazsınız. Bizim hayalimiz dünyanın bir ucundan diğer ucuna ulaşacak kadar büyüktür. Tarihi, kültürel, manevi, ekonomik, sanat, spor ve dahi hangi değerimiz varsa onları zirveye taşımanın heyecanıyla atacağız tüm adımlarımızı.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.12.2018 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2018-12-19 19:26:16

Bir de Nasıl yapacaksınız somut projelerle bunları anlarsınız.. Hep Büyük laflar..

Avatar
Çorumlu 2018-12-19 17:05:48

Havaalanın yoksa boş kümesin, her demeç edebiyat, o kadar.

Avatar
Zor iş siyaset 2018-12-20 12:42:21

Büyük Çorum şehrine,bir gazetenin ve Ensar zümresinin kontrolünden çıkamayan bir aday görüntüsü veriyorsun.Bir zümrenin adayı olarak intiba verdiğin sürece söyledikleriniz boş laftan öteye gidemez.....

Misafir Avatar
bir bilen 2018-12-20 16:26:19 @Zor iş siyaset

bir de bunun dibinden ayrılmayan mahluklar var, onları da es geçmeyelim...

Beğenmedim! (0)