Bekiroğlu’ndan iki mesajı

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arsla...

28 Temmuz 2015 Salı 13:59
 Bekiroğlu’ndan iki mesajı


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit edilmesi ve Hakkari Şemdinli’de astsubayımıza yapılan hain saldırı üzerine açıklama yaptı.


Bekiroğlu, taziye açıklamasında, “Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehidimizin mekanının cennet olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz eder, eşine acil şifalar, geride kalanlara başsağlığı dilerim" dedi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Piyade Astsubay Ziya Sarpkaya’nın da hainler tarafından yapılan saldırıda ağır yaralandığını hatırlatan Bekiroğlu, “Astsubayımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.  Zanlıların bir an önce bulunması için devletimiz elinden gelen çalışmayı yapmaktadır. Yapılan bu saldırıları kınıyoruz bir kez daha terörün dili, dini, ırkı ve milleti olmadığını, dinimizce; insan, mü’min olsun olmasın, Allah’ın kulu ve güzel bir emanetidir. Bundan dolayı, haysiyet sahibi olup, hürmet edilmeye layıktır. İnsanlar arasında, insan olma bakımından her hangi bir fark görmemek, onları eşit hak ve görevlere, kıymet ve değerlere sahip varlıklar olarak kabul etmek, İslam'ın temel anlayışıdır. Bizler birlik beraberlik içerisinde bu güzel toprakların kıymetini bilerek ve inancıyla yaşamamız gerekir.” Dedi.




Son Güncelleme: 28.07.2015 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.