‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’

Büyük Birlik Partisi Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, seçim kampanyası sürecini değerlendirdi, 'Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır."dedi.

12 Mayıs 2023 Cuma 22:35
‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’

Büyük Birlik Partisi Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, seçim kampanyası sürecinde ayrıştırmadıklarını bilakis kucakladıklarını açıkladı.

‘HEPİMİZ AYNI KİLİMİN DESENLERİYİZ’

BBP’nin öteden beri gelen dava ve misyonuna yakışır şekilde bütün hemşehrilerini ayırt etmeksizin herkese hizmet etmeye çalışacaklarını belirten Güney, peygamberimizin hadisi şerifi "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır düsturuyla hareket etmekteyiz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözleriyle  ‘hepimiz aynı kilimin desenleriyiz’ ilkesini kendimize şiar edinmiş bireyleriz.

'GERİSİ TEFERRUAT'

‘Bizlerin sadece tek kıstası olabilir vatanın istiklali ve istikbali, milLet, devlet sevgisi gerisi teferruattır.’ diyen Güney, şöyle devam etti:

‘HEMŞEHRİLERİM FERASET SAHİBİDİR’

‘Çorum için varız’ sloganı ile yola çıktık. 14 mayıs seçimlerinin önemini her yerde vurguladık. Gitmediğimiz ilçe, mahalle, esnaf kalmadı. Gereken notlarımızı ve ödevlerimizi aldık. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinledik,  projelerimizi ve çözüm önerilerimizi anlatıp istişarelerde bulunduk.

ÇORUMLU HİÇ BİR HEMŞEHRİMİ GERİ ÇEVİRMEDİM’

Seçiliriz, seçilmeyiz ama hemşehrilerimizden gördüğümüz teveccühten dolayı seçildiğimizi görmekteyiz. Ama bu sorunları, bu projeleri hayata geçirebilmek adına takipçisi olacağız ve güzel şehrimizin kalkınmasını sağlamak adına çalışacağız. Ben Çorum Uğurludağlıyım bugüne kadar gücüm nispetince bölgede hemşehrilerime hizmet vermeye ve yanlarında olmaya  çalıştım.

'TEK KIRIK ÇİZGİMİZ YOK, DİK DURAN, DOĞRU KONUŞAN ALPERENLERİZ'

Oy versin vermesin bütün hemşehrilerimize gönlümüzü açmış bulunmaktayız. Herkesin bildiği gibi  Büyük Birlik Partisi 30 yıllık siyasi geçmişinde tek bir kırık çizgisi olmadan bugünlere gelmiştir ve aynı şekilde devam edecektir. Bundan dolayı vatandaşlarımızın karşısına alnı ak yüzü pak, ama ve fakat gibi cümleler kurmadan, dik duran, doğru konuşan Alperenler olarak çıktık.

ÜÇ AYRI MAHALLEYE ZİYARET

BBP adayı Güney, Kale, Yavruturna ve Bahçelievler Mahallesi mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip muhtarlarla istişarelerde bulundu. Ardından şehit aileleri ve gaziler derneğini ziyarette bulunarak taleplerini not etti.

5 İLÇE, 1 BELDE VE 2 KÖY ZİYARETİ

BBP’nin diğer milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ise Kargı,  Alaca, Ortaköy, Osmancık, Bayat, Hacıhamza, Aşdavul ve İncesu’da bölge sakinleri ile bir araya geldi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğa 2023-05-13 00:16:38

Rahmetli Muhsin başkan kim siz kimsiniz, Partiyi getirdiğiniz hâle bakın payanda oldunuz. Bu millet size neden oy versin 6 yıldır İktidarı öve öve bitiremiyorsun bende gidip Ak partiye oy veririm..